Να επικαιροποιηθεί η συμφωνία των τριών ζητά ο Βενιζέλος

Την ανάγκη να γίνει «πιο στοχευμένη η προγραμματική συμφωνία μεταξύ των τριών κομμάτων» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά την ομιλίας του στο 1ο τακτικό συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος.

«Προτεραιότητα τώρα είναι να επικαιροποιήσουμε, να κάνουμε πιο συγκεκριμένη και θα έλεγα πιο καλά στοχευμένη την προγραμματική συμφωνία των τριών κομμάτων, γιατί έχει αποδειχθεί ότι στην πραγματικότητα άλλη εναλλακτική πρόταση δεν έχει διατυπωθεί, δεν υπάρχει» είπε ο κ. Βενιζέλος.

Ασκώντας κριτική προς την πλευρά της κυβέρνησης ο κ. Βενιζέλος άσκησε ανέφερε ότι «η κυβέρνηση με την οποία ήρθατε σε επαφή δεν είναι η Κυβέρνηση της ΝΔ, αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσει και η ίδια [...] είναι η κυβέρνηση που στηρίζεται στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία που συγκροτούν τα τρία κόμματα, η Νέα Δημοκρατία, η Δημοκρατική Αριστερά και το ΠΑΣΟΚ».

«Αυτό είναι ένα πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα εγχείρημα, που απαιτεί άλλες πρακτικές, μια άλλη κουλτούρα στην πραγματικότητα για το πώς συνεργαζόμαστε, για το πώς επιλύουμε προβλήματα της καθημερινότητας, αλλά και για το πώς διαμορφώνουμε τη στρατηγική μας» πρόσθεσε.

Απευθυνόμενος δε προς του περιφερειάρχες, ο κ. Βενιζέλος σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «αυτό που έχει ειπωθεί και έχει γίνει παροιμιώδες, ότι είστε 13 μικροί πρωθυπουργοί, αυτό να μην παραμείνει ένα πολιτικό ανέκδοτο ή στην καλύτερη περίπτωση ένα επίγραμμα, να αποκτήσει ένα ουσιαστικό περιεχόμενο».

Keywords
Τυχαία Θέματα