Δώρο ένα διαζύγιο για τη γιορτή των ερωτευμένων!

Μία παράξενη είδηση έρχεται από το Μίσιγκαν από έναν μεγαλοδικηγόρο ο οποίος με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου προσφέρει εντελώς δωρεάν ένα διαζύγιο σε ένα ζευγάρι που επιθυμεί να λάβει τέλος ο κοινός βίος τους!

Το όνομα αυτού είναι Γουόλτερ Μπέντλει από το Σάουθφιλντ και όλη η ιστορία ξεκίνησε όταν ο ίδιος ανάρτησε μια ανακοίνωση-προσφορά στο διαδίκτυο. Μέχρι τώρα , έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους 500 διαζευγμένοι/ες άντρες και γυναίκες. Κατά τον ίδιο

, βασική προϋπόθεση για την εκλογή του προσώπου που θα υποστηρίξει στο δικαστήριο θα είναι η πραγματική θέληση του ενδιαφερόμενου να λάβει διαζύγιο. Επιθυμεί μ’αυτό τον τρόπο να δώσει την ευκαιρία σ’έναν τυχερό να πάρει διαζύγιο χωρίς να πληρώσει δεκάρα εφόσον όμως ο ενδιαφερόμενος δεν έχει και την οικονομική δυνατότητα να καλύψει τα χρέη του διαζυγίου του.

Όσοι ενδιαφέρεστε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε μία βόλτα από το Μίσιγκαν και να πείτε το πόνο σας στον περίεργο αυτόν δικηγόρο! Και μη ξεχνάτε η πιο πειστική ιστορία κερδίζει!

Keywords
Τυχαία Θέματα