Μίτσελ: «Έχουμε ελπίδες απέναντι στην Παρί»

Ο Μίτσελ στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ξεκαθάρισε πως η αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν είναι μεν δύσκολη αλλά «ο Ολυμπιακός έχει ελπίδες».

Επίσης πρόσθεσε πως η πρόκριση της Ελλάδας στο Μουντιάλ είναι ένα ακόμα κίνητρο αφού όποιος προσπαθεί και πιστεύει στο… «ποδοσφαιρικό θαύμα» δικαιώνεται.

Τέλος τόνισε πως ο Ολυμπιακός

είναι καλός επιθετικά όταν έχει κατοχή της μπάλας όπως συνέβη δηλαδή στο πρώτο παιχνίδι με την Παρί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και κυρίως στο πρώτο μέρος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την κατοχή της μπάλας και το πόσο κρίσιμη είναι για το παιχνίδι του Ολυμπιακού:

«Εμείς παίζουμε καλά όταν έχουμε την κατοχή. Αυτό το καταφέραμε στο Καραϊσκάκη, όταν χάσαμε την κατοχή προσπαθούσαμε να την ανακτήσουμε. Αύριο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ίδιο.

Γνωρίζουμε ότι οι καλύτερες ομάδες χρειάζονται την μπάλα, την κατοχή της, για να κάνουν το παιχνίδι τους. Αυτό θα προσπαθήσουμε κι εμείς να κάνουμε αύριο».

Για το πόσο δύσκολο παιχνίδι είναι και αν μπορεί να νικήσει η ομάδα του:

«Είναι το πιο δύσκολο γιατί είναι το επόμενο και με δύσκολο αντίπαλο. Όμως είναι το πιο σημαντικό γιατί μπορούμε να προκριθούμε με νίκη. Έχουμε ελπίδες και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε.

Θα παίξουμε με φιλοδοξία και προσδοκίες ώστε να είμαστε επιθετικοί για να κατακτήσουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Τέλος σχολίασε και το πως επηρεάζει την ομάδα η πρόκριση της Ελλάδα στο Μουντιάλ:

«Είναι μία επιπλέον ώθηση, είναι καλό για την ψυχολογία τους. Είναι καλό ότι θα έχουμε έξι τουλάχιστον Έλληνες παίκτες μας στο Μουντιάλ κι αυτό δείχνει το επίπεδο και του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και το δικό μας στο Τσάμπιονς Λιγκ».

The post Μίτσελ: «Έχουμε ελπίδες απέναντι στην Παρί» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα