Ποινικη διωξη σε βαθμο πλημμεληματος στον π.κωστοπουλο...

Ποινική δίωξη για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο και μη καταβολή εισφορών προς το ΙΚΑ ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα σε βάρος του Πέτρου Κωστόπουλου, ο οποίος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο από όπου αναμένεται να πάρει προθεσμία για να δικαστεί...

Ο πρώην εκδότης έχει προχωρήσει σε περιορισμό των χρεών και των οφειλών του από 6,5 εκατομμύρια ευρώ τον Φεβρουάριο του 2012, όταν πτώχευσε η εταιρία ΙΜΑΚΟ, της οποίας ήταν ιδιοκτήτης, σε 350.000 ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες
από την πλευρά του παρουσιαστή, το συγκεκριμένο χρέος προκύπτει ως εξης:
-Τα 200.000 ευρω είναι από τα μισθώματα της εταιρίας ΙΜΑΚΟ που δεν έχουν καταβληθεί στον ιδιοκτήτη του κτηρίου που στεγαζόταν. Τα χρήματα αυτά ο ιδιοκτήτης τα έχει εκχωρήσει στο δημόσιο.
-Οι 150.000 ευρώ προέρχονται από εισφορές προς το ΙΚΑ . Οι εισφορές αυτές προέρχονται, σύμφωνα με την πλευρά του παρουσιαστή, από την περίοδο που οι εργαζόμενοι, λόγω μη καταβολής προφανώς των χρημάτων τους, είχαν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας και ο εκδότης είχε ήδη προχωρήσει στη δικαστική διαδικασία για να κηρύξει πτώχευση η ΙΜΑΚΟ. Μάλιστα τα χρέη αυτά φέρεται ότι προσπάθησε να τα ρυθμίσει και αυτή τη χρονική στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία.
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα