Μήνυμα στον Ηλιόπουλο της Χρυσής Αυγής: Χτύπησα με αμάξι έναν Πακιστανό και τον παράτησα

Όλο και πιο σοκαριστικά είναι τα στοιχεία για τη δράση της Χρυσής Αυγής που έχουν στα χέρια τους οι δύο ειδικές ανακρίτριες κυρίες Μ. Κλάπα και Ι. Δημητροπούλου.

Ενδεικτικό είναι μήνυμα που εμπεριέχεται στη δικογραφία με ημερομηνία 2/6/2012 και έχει αποδέκτη τον προφυλακισμένο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη

Ηλιόπουλο.

«Σου έστειλα ρεμίξ. Έχουμε πόλεμο. Είμαστε έτοιμοι για τη μάχη. Τα ΜΜΕ μας πολεμάμε. Αλλά εμείς όρθιοι. Την Τρίτη χτύπησα με το αμάξι έναν Πακιστανό και τον παράτησα. Την ώρα που έψαχνε στα σκουπίδια το βράδυ» ανέφερε το μήνυμα.

Όσο για τον αποστολέα, αυτός είναι ακόμη άγνωστος για τους ανακριτές.

Σε ότι αφορά τώρα την έρευνα για την υπόθεση της ΧΑ σύμφωνα με πληροφορίες αυτή αναμένεται να ολοκληρωθεί σετο επόμενο χρονικό διάστημα.

Εκκρεμούν οι συμπληρωματικές απολογίες του Γιώργου Ρουπακιά δράστης της δολοφονίας του Π. Φύσσα αλλά και του φερόμενου ως συνεργού του Γ. Καζαντζογλου.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον των δύο ανακριτιών δυο πρόσωπα που εμπλέκονται στην επίθεση στο κοινωνικό στέκι «Συνεργείο» στην Ηλιούπολη. Μάλιστα, για έναν από τους κατηγορούμενους στη συγκεκριμένη υπόθεση εκδόθηκε ένταλμα καθώς δεν εμφανίστηκε ποτέ στην ανάκριση.

Υπενθυμίζεται ότιοι δύο ανακρίτριες αναμένουν από τη Βουλή τη δικογραφία που έχει σταλεί για την άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής που κατηγορούνται κατά περίπτωση για ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση και άλλα αδικήματα.

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

The post Μήνυμα στον Ηλιόπουλο της Χρυσής Αυγής: Χτύπησα με αμάξι έναν Πακιστανό και τον παράτησα appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα