Μεγάλο «διπλό» της Μπόκα στο «Μονουμεντάλ»

Η Μπόκα Τζούνιορς ήταν η μεγάλη νικήτρια στο «Σουπερκλάσικο» εναντίον της Ρίβερ Πλέιτ, κερδίζοντάς την με 1-0 μέσα στην έδρα της.

Το «Μονουμεντάλ» γέμισε μόνο από οπαδούς της Ρίβερ, καθώς οι αρχές απαγόρευσαν μετακίνηση των οπαδών της Μπόκα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, έχοντας την κατοχή της μπάλας περισσότερη ώρα και χάνοντας περισσότερες ευκαιρίες.

Η Μπόκα ήταν πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, με κινητήριους μοχλούς τους Ρικέλμε, Μαρτίνεζ, Μίνιο και Ζιλιότι. Ο τελευταίος μάλιστα, πέτυχε και

το νικητήριο γκολ, όταν από σέντρα του Μαρτίνεζ, με προβολή στο πρώτο δοκάρι άνοιξε το σκορ.

Η Ρίβερ συνέχισε να έχει τον έλεγχο στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού. Οι παίκτες της, όμως, σημάδεψαν δύο φορές τα δοκάρια. Πρώτα με σουτ του Πόντσιο στο δεξιό κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια με κεφαλιά του Καρμπονέρο στο 83′.

Σε μεγάλη ημέρα για τους «Γενοβέζους» ο τερματοφύλακας Οριόν, ο οποίος κράτησε για τέταρτο σερί παιχνίδι ανέπαφη την εστία του.

Με αυτή την νίκη η Μπόκα έμεινε στο -4 από την κορυφή και την Νιούελς, αντίθετα η Ρίβερ έχει ελάχιστες ελπίδες να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, όντας στο -9.

Συνθέσεις

ΡΙΒΕΡ (Ντίαζ): Μπαροβέρο, Μερκάδο, Μαϊδάνα (46′ Πόνσιο), Έντερ Άλβαρες, Βανχιόνι, Κριστιάν Λεντέσμα, Καρμπονέρο, Αριέλ Ρόχας (64′ Οσμάρ Φερέιρα), Λανσίνι, Ανδράδα (56′ Μόρα), Τεόφιλο Γκουτιέρες.

ΜΠΟΚΑ (Μπιάνκι): Οριόν, Χεσούς Μέντες, Κάτα Ντίας, Κλαούντιο Πέρες, Ναουέλ Σάρατε, Γκάγκο (86′ Φεντερίκο Μπράβο), Έρμπες, Σάντσες Μίνιο, Ρικέλμε (58′ Εσκαλάντε), ΧΜ Μαρτίνες, Χιγλιότι (68′ Ριάνιο)

The post Μεγάλο «διπλό» της Μπόκα στο «Μονουμεντάλ» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα