ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ένας πακιστανός «συνδέει» την Χ.Α με γνωστό επιχειρηματία

Του Γιάννη Βασιλακόπουλου

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα το «Π» που – αν δεν είναι σατανική σύμπτωση, περιγράφει διαφορετικές διακλαδώσεις απ’ ό,τι μέχρι σήμερα γνωρίζαμε στις διασυνδέσεις της Χρυσής Αυγής με τους πακιστανού και άλλους παράνομους μετανάστες που υποτίθεται ότι ξόρκιζε ενώ στην πραγματικότητα εκβίαζε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα τηλέφωνα που εντοπίστηκαν στην υπόθεση δολοφονίας του Παύλου Φύσσα και ανήκε σε πακιστανό οικονομικό μετανάστη

με το όνομα Φατίχ Σαλάμ, είχε εντοπιστεί και στην υπόθεση της απειλής κατά της ζωής γνωστού επιχειρηματία ο οποίος σήμερα βρίσκεται έγκλειστος για μεγάλα οικονομικά εγκλήματα. Αυτό σύμφωνα με τις πηγές του «Π», είναι πιθανό να εμπλέκει την Χρυσή Αυγή και σε υποθέσεις εκβιασμών υψηλών προσώπων, με στόχο η εγκληματική οργάνωση να αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά.

Οι εκπρόσωποι πάντως των πακιστανών οικονομικών μεταναστών στη Αθήνα σημειώνουν απλώς ότι, η χρυσαυγίτες «μπουκάριζαν» σε μαγαζιά κινητής τηλεφωνίας των οποίων ιδιοκτήτες ήταν οικονομικοί μετανάστες και μετά από απειλές έκλεβαν κινητά.

The post ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ένας πακιστανός «συνδέει» την Χ.Α με γνωστό επιχειρηματία appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα