Με σοβαρές βλάβες στα γεννητικά όργανα πέντε Ελληνίδες που πήγαν για bachelor party στην Τουρκία!

Σε μέγα σκάνδαλο στην Αλεξανδρούπολη και την Ορεστιάδα έχει εξελιχθεί η περιπέτεια πέντε νεαρών γυναικών, που αντί για bachelor party, πήραν μέρος σε όργι@ (ή μήπως βιασμό;) στην Ανδριανούπολη της Τουρκίας δύο ημέρες πριν από το γάμο. Προσκεκλημένοι 12 γεροδεμένοι νεαροί Τούρκοι, σε ρόλο επιβήτορα.

Η ιστορία εκτυλίχθηκε σε χαμάμ της Ανδριανούπολης όπου οι πέντε Ελληνίδες

γδuθηκαν, χαλάρωσαν, εξομολογήθηκαν τα ερωτικά τους μυστικά και ομόφωνα αποφάσισαν να δοκιμάσουν το μασάζ του γεροδεμένου νεαρού που εργαζόταν εκεί. Ήταν το «καλό» δώρο της νύφης προς τις φίλες της.

«Έσκασε», λοιπόν, η νύφη τα χρήματα, πήρε η καθεμία το δωματιάκι της και η περιποίηση από τον μελαψό 23χρονο επαγγελματία ξεκίνησε… Οι υπηρεσίες του Τούρκου μασέρ, ο οποίος πριν περάσει στη διαδικασία της περιποίησης τις έτριψε δυνατά με τζίβα για χαλάρωση και υπεραιμία και τις σαπούνισε αμέτρητες φορές, ήταν τόσο καλές, ώστε αποφάσισαν να τις «ξαναγευτούν» το ίδιο βράδυ στη σουίτα του ξενοδοχείου όπου διέμεναν.

Η πρόσκληση!

Το πρότειναν, λοιπόν, στο νεαρό άντρα, που με τα ίδια χρήματα θα έφερνε μερικούς φίλους του επαγγελματίες, για να τις προλάβει όλες. Οι νεαρές κοπέλες, των οποίων, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι ηλικίες είναι μεταξύ 25 και 38, στο άκουσμα της πρότασης «πέταξαν» στα σύννεφα. Νεαροί Τούρκοι θα τις έτριβαν μέχρι να «λιώσουν»! Το ραντεβού δόθηκε για τις 8 το βράδυ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.Όταν χτύπησε η πόρτα της σουίτας, δώδεκα γεροδεμένοι νέοι στέκονταν μπροστά τους, για να τις ικανοποιήσουν ποικιλοτρόπως, όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων. Οι κυρίες, οι οποίες φορούσαν μόνο πετσέτες γύρω από το γuμνό τους σώμα, έμειναν σε δευτερόλεπτα ολόγuμνες και οι νεαροί μόνο με το εσώρουχό τους. Ορισμένες κυρίες ξάπλωσαν στον καναπέ, άλλες σε κρεβάτι και οι υπόλοιπες στο πάτωμα, ενώ οι «ορεξάτοι» μασέρ επιδόθηκαν στο «έργο» τους! Κάτι οι σαμπάνιες που ανοίχτηκαν, λίγο οι δυνατές μαλάξεις των Τούρκων «επαγγελματιών», άλλο τόσο τα μισοβογκητά πόνου (τάχα!) από τις νεαρές κυρίες, δεν άργησαν να πυρακτώσουν την ατμόσφαιρα, οδηγώντας σε ένα πανηγύρι ακολασίας και αχαλίνωτου σex.Οι «καυτές» λεπτομέρειεςΤο όργι@ που ακολούθησε δεν περιγράφεται, σύμφωνα πάντα με τις γαργαλιστικές λεπτομέρειες που ακούγονται υπό μορφή κουτσομπολιού εδώ και μία εβδομάδα στην πόλη. Οι κυρίες, τελικά, έχασαν κάθε έλεγχο και συμμετείχαν σε ένα όργι@ που θα ζήλευε ακόμα και ο μεγαλύτερος σκηνοθέτης πορν@ταινιών του κόσμου. Διπλά, τριπλά και ομαδικά συμπλέγματα και συνευρέσεις έδωσαν και πήραν. Μόνο που από ένα σημείο και πέρα χάθηκε το μέτρο!

Οι ατίθασοι και ξαναμμένοι «καβαλάρηδες», παρασυρόμενοι από το πάθος των Ελληνίδων «σειρήνων», «ξεκίνησαν» και τελειωμό δεν είχαν. Φωνές, ουρλιαχτά λαγνείας και πάθους ξεσήκωσαν όλο το ξενοδοχείο. Μάταια ο υπάλληλος της υποδοχής προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί τους, εγκαλώντας τους στην τάξη. Όχι μόνο δεν ζητούσαν από τους «επιβήτορες» να σταματήσουν, αλλά τους προέτρεπαν και για κάτι παραπάνω. Λίγα ελληνικά μισόλογα, λίγα τουρκικά και αρκετά αγγλικά και η συνεννόηση έγινε μια χαρά, με το έργο να συνεχίζεται για πολλή ώρα.

Μέχρι που επήλθε το «μοιραίο»!Το πάθος και η ορμή των Τούρκων αντρών, οι οποίοι είχαν σταματήσει από νωρίς το μασάζ και είχαν αρχίσει τη διασκέδαση διά στάσεων Κάμα Σούτρα, οδήγησαν σε σοβαρούς τραυματισμούς ευαίσθητων περιοχών των πέντε γυναικών, οι οποίες, μην μπορώντας ούτε να περπατήσουν, οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο.

Στο ασθενοφόρο

Με δυνατούς πόνους και με την υποχρέωση να αναφέρουν το συμβάν στο κέντρο άμεσης βοήθειας διεκομίστηκαν εσπευσμένα με ασθενοφόρο από την πόλη της Τουρκίας σε νοσοκομείο του Έβρου. Σε άθλια κατάσταση, εξετάστηκαν στα επείγοντα περιστατικά, ενώ με πλήρη μυστικότητα εισήχθησαν κατεπειγόντως για νοσηλεία. Η είδηση, ως το πιο μεγάλο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει μέχρι σήμερα στο νομό, διαδόθηκε σε ελάχιστο χρόνο στην Αλεξανδρούπολη και την Ορεστιάδα, ενώ ο γάμος, φυσικά, δεν έγινε ποτέ.

Το παραπάνω συμβάν είναι καταγεγραμμένο μέσα από ένα λεπτομερές ρεπορτάζ και οδοιπορικό στο σημείο της «δράσης» των πέντε γυναικών (τα ονόματά τους δεν αναφέρονται για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων) και σας το μεταφέρουμε όπως ακριβώς κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα στην ευρύτερη περιοχή των δύο ακριτικών πόλεων.

Νέα τροπή στην υπόθεση δίνει ο ισχυρισμός των γυναικών οτι δεν συμμετείχαν σε όργι@ αλλά υπέστησαν βιασμό

«Τα κορίτσια αιφνιδιάστηκαν από την παρουσία των Τούρκων και πριν καλά καλά καταλάβουν τι γινόταν βρέθηκαν υπό την επήρεια του αλκοόλ. Αρχικά οι νεαροί άντρες τους φέρθηκαν κολακευτικά και τρυφερά. Λίγο αργότερα όμως, όταν εκείνες χαλάρωσαν και κάμφθηκαν οι αντιστάσεις τους, διαπίστωσαν ότι στο δωμάτιο βρίσκονταν και άλλοι άντρες και ότι οι ερωτικοί τους παρτενέρ απαιτούσαν όλο και πιο σκληρά σ@xουαλικά παιχνίδια, χωρίς να λογαριάζουν τις συνέπειες.

Μάταια αντιστάθηκαν. Εκείνοι είχαν ξεφύγει και καθώς υπερτερούσαν αριθμητικά, επέβαλαν τη θέλησή τους», αποκαλύπτει το φιλικό τους περιβάλλον. Με λυγμούς μια στενή φίλη των γυναικών δηλώνει στο Λοιπόν: «Μου φαίνεται απίστευτο να θεωρείτε ότι γυναίκες που έπαθαν ρήξη μήτρας και διάτρηση εντέρου διασκέδασαν και πέρασαν καλά», χωρίς όμως να θελήσει να ρίξει φως στο πώς βρέθηκαν 12 Τούρκοι στη σουίτα με τις φιλενάδες της. «Δεν ήταν τόσοι από την αρχή! Οι κοπέλες άνοιξαν την πόρτα σε ισάριθμους νεαρούς. Αργότερα μπήκαν και άλλοι στο δωμάτιο, άτομα που δεν ήταν προσκεκλημένα εξαρχής!».

Όπως δείχνουν τα γεγονότα, ακόμη και σήμερα, που δεν έχουν διαφύγει τον κίνδυνο οι δύο γυναίκες, οι οποίες ακόμη νοσηλεύονται, η υπόθεση απασχολεί σοβαρά την τοπική κοινωνία. Μια κοινωνία που έχει διχαστεί, γιατί όλοι συμμερίζονται το πάθημά τους, αλλά οι μισοί δεν παύουν να σχολιάζουν ότι πήγαιναν γυρεύοντας.

Πηγή: to-gamato
Keywords
Αναζητήσεις
μασαζ δωματιο πορνο, μασαζ στα γεννητικα οργανα.
Τυχαία Θέματα