Με ποια κριτήρια προσλαμβάνει το facebook

Έχετε όνειρο ζωής να εργαστείτε για το Facebook; Ε λοιπόν, το πρώτο βήμα είναι να τους εντυπωσιάσεις, σύμφωνα με την Julie Zhuo, διευθύντρια στη σχεδίαση προϊόντων της εταιρείας.

Η ίδια προσελήφθη στη Facebook το 2006, όταν ήταν μόλις 22 ετών.

«Ο καλύτερος τρόπος για να βρεις νέα ταλέντα είναι να δεις δουλειές που θαυμάζεις και να ψάξεις ποιος τις έχει φτιάξει» αποκαλύπτει η Zhuo σε συνέντευξή της. Η εταιρεία

δίνει βαρύτητα και στον πανεπιστημιακό τίτλο, αλλά όχι μόνο. Μερικοί από τους σημαντικότερους υπαλλήλους της, είναι αυτοδίδακτοι, όπως αποκάλυψε η Zhuo, θέλοντας να δείξει ότι το ταλέντο είναι αυτό που μετράει.

Εύα ακόμα σημαντικό βήμα είναι να δείξεις ότι μπορείς να συνεργάζεσαι καλά με άλλους. Μάλιστα η εταιρεία κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων ζητάει από τους υποψηφίους να δουλέψουν πάνω σε ένα σύντομο ομαδικό πρότζεκτ για να δουν πώς αντεπεξέρχονται.

Η Zhuo αποκάλυψε επίσης ότι για εκείνη το προσόν-κλειδί για να βρει έναν καλό υποψήφιο είναι το πόσο προσεκτικός είναι. Η αγαπημένη της ερώτηση είναι: Δείχνει ένα δικό του πρότζεκτ στον υποψήφιο και τον ρωτάει αν είχε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή του, τι θα έκανε διαφορετικά.

The post Με ποια κριτήρια προσλαμβάνει το facebook appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα