Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής

Κριός Μήπως βιαστήκατε να εμπιστευτείτε και να βάλετε στη ζωή σας ένα καινούργιο άτομο; Σήμερα επιτέλους καταλαβαίνετε ότι είναι ανάγκη να είστε πιο επιλεκτικοί στο ποιον συναναστρέφεστε. Δώστε περισσότερη έμφαση στα επαγγελματικά, ειδικά αν στοχεύετε σε μία προαγωγή ή κάποιου είδους αναβάθμιση. Θα χρειαστεί να δουλέψετε περισσότερες ώρες απ’ ό, τι συνήθως.

Διαβάστε τα ζώδια της ημέρας και μάθετε όλα όσα σας απασχολούν

Ταύρος Σήμερα όλα τα σημάδια δείχνουν ότι πρέπει να παίξετε τα χαρτιά

σας πιο δυναμικά, στον ερωτικό τομέα, αν αυτό που πραγματικά θέλετε, είναι ένα άμεσο αποτέλεσμα. Αρκετά με τις ντροπές και τους ενδοιασμούς. Εμπιστευτείτε τις συμβουλές των Υδροχόων, ειδικά αν έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σας. Ξέρουν τι σας λένε.

Δίδυμος Χαλαρώστε λιγάκι και διαχειριστείτε τα ερωτικά σας με πιο παιχνιδιάρικο τρόπο, γιατί έχετε αρχίσει να τρομάζετε τους γύρω σας. Δεν χρειάζεται όλες οι εξελίξεις να έρθουν τη στιγμή που θέλετε εσείς. Κάποια πράγματα θέλουν τον δικό τους χρόνο. Προσοχή στις αλλαγές στο επαγγελματικό περιβάλλον – ειδικά σ’ εκείνες που δεν προωθήσατε εσείς.

Καρκίνος Οι εξελίξεις των ερωτικών σας είναι σήμερα αρκετά αργές, αλλά αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι είναι και αμελητέες. Συμφιλιωθείτε με όσα έχετε προτού κυνηγήσετε κάτι μεγαλύτερο ή διαφορετικό. Άνοδος στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Μην κλείνετε πόρτες που μπορεί στο μέλλον να σας φανούν χρήσιμες.

Λέων Αν έχετε ανησυχία ή αισθάνεστε ανασφάλεια σχετικά με τη συμπεριφορά ενός αγαπημένου προσώπου (ειδικά αν πρόκειται για τον/τη σύντροφο) καλύτερα να πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας και να μην αφεθείτε στη βοήθεια και την κρίση τρίτων. Ο Άρης φέρνει μικροσυγκρούσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον, που όμως θα ξεπεραστούν με αρκετή ευκολία.

Παρθένος Σήμερα θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία με τους συναδέλφους, για να αποφύγετε περιττές παρεξηγήσεις και διενέξεις. Κάποια λόγια καλώς ή κακώς δεν βγαίνουν όπως ακριβώς τα είχατε στο μυαλό σας. Προσοχή στα οικονομικά σας. Περιορίστε τα έξοδα που δεν σας εξυπηρετούν άμεσα, και θα ανακουφιστείτε κατευθείαν.

Ζυγός Ο ρομαντισμός επανέρχεται στη ζωή σας, όχι όμως με τον τρόπο που είχατε φανταστεί. Μην απορρίπτετε προτάσεις από φόβο προς το διαφορετικό. Μάλλον έχει έρθει η στιγμή να βγείτε απ’ τη ζώνη ασφαλείας σας. Μία απρόσμενη είδηση αναπτερώνει το ηθικό σας και σας δίνει το έναυσμα να βγείτε από ένα μακροχρόνιο τέλμα.

Σκορπιός Μην κοντράρετε για κανέναν λόγο τα άτομα που βρίσκονται σε ανώτερη ιεραρχικά θέση, γιατί θα βγείτε ζημιωμένοι. Ακόμα κι αν το δίκιο είναι με το μέρος σας σε μία διένεξη, κρατήστε μετριοπαθή στάση προς το παρόν. Η Αφροδίτη ευνοεί τα παράτολμα ειδύλλια. Μη φοβηθείτε να διεκδικήσετε κάτι που μέχρι σήμερα σας φαινόταν υπερβολικά ακραίο.

Τοξότης Η μέρα ξεκινάει με ένα δίλημμα ερωτικής φύσης που δεν χρειάζεται να απαντηθεί κατευθείαν. Πάρτε τον χρόνο σας για να σκεφτείτε προσεκτικά το συμφέρον και τις δυνατότητές σας. Εμπιστευτείτε τους Ζυγούς, όποια θέση κι αν κατέχουν στη ζωή σας. Έχουν τον τρόπο τους να σας καθοδηγούν με τον πιο κατάλληλο τρόπο.

Αιγόκερως Οι πιέσεις που δέχεστε απ’ το επαγγελματικό περιβάλλον είναι αρκετά ισχυρές, αλλά τίποτα δεν μπορεί να σας βγάλει απ’ τον δρόμο που έχετε επιλέξει να βαδίσετε. Μην υποτιμάτε τις δυνάμεις και τη δημιουργικότητά σας, Αιγόκεροι. Άνοδος στα οικογενειακά και τα οικονομικά σας. Επιτέλους σας δίνεται η ευκαιρία να ρυθμίσετε ένα πρακτικό ζήτημα εμπιστοσύνης.

Υδροχόος: Ετοιμαστείτε για μια μεγάλη αλλαγή στον επαγγελματικό τομέα, που σταδιακά θα επηρεάσει και τα δεδομένα της προσωπικής σας ζωής (κυρίως τον δεσμό σας). Αφήστε τον εαυτό σας να εγκλιματιστεί με φυσιολογικούς ρυθμούς. Ο Δίας σας φέρνει σε ρήξη με τις ισχυρές προσωπικότητες που σας περιστοιχίζουν. Καλύτερα, πάντως, να αποφύγετε τις ανούσιες εκρήξεις.

Ιχθύς Όσο έτοιμοι κι αν αισθάνεστε για ένα μεγάλο βήμα στα αισθηματικά, καλύτερα να συγκρατηθείτε μέχρι να λάβετε ένα σαφές σημάδι πως η συγκυρία είναι κατάλληλη. Μην γίνετε θύματα του αυθορμητισμού σας. Έντονη η χημεία σας με Αιγόκερους, ειδικά σε επίπεδο επαγγελματικών. Εκμεταλλευτείτε την με κάθε τρόπο, προτού ξεθυμάνει και χάσετε την ευκαιρία σας.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα