Τι μισούν;

Οι συλληφθέντες για τη ληστεία στο Βελβεντό και κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε τρομοκρατία είναι νεαρά παιδιά, ηλικίας 20-25 ετών, οργισμένα ποιος ξέρει με ποιους και με τι, από καλές οικογένειες που σίγουρα δεν πεινάνε και δεν έχουν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες οικογένειες.
Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα στοιχεία τους και όπως αποδεικνύεται ο ένας από αυτούς ήταν ο φίλος του Αλέξη Γρηγορόπουλου, βασικός μάρτυρας στη δίκη του αστυνόμου Κορκονέα. Πρόκειται
για τον Νίκο Ρωμανό, μόλις 20 ετών, ο οποίος ανήκει στην οικογένεια Νάσιουτζικ.
Αυτό που θα παρατηρήσει κανείς από τις φωτογραφίες είναι δύο πράγματα. Το πρώτο είναι ότι έχουν φάει πολύ ξύλο. Το δεύτερο είναι η οργή στο βλέμμα τους. Είναι τρομακτική ειδικά η φωτογραφία του 20χρονου Ρωμανού ο οποίος δείχνει να μισεί όλη την κοινωνία. Και το τονίζουμε ξανά. Δεν ανήκει σε οικογένεια που πεινάει, δεν τρέχει για 400 ευρώ το μήνα. Κι όμως, μισεί όλο τον κόσμο, το δείχνει με την έκφραση του προσώπου του.
Αυτά τα παιδαρέλια, αντί να ψαρεύουν καμιά γκόμενα στα μπαράκια και να προσπαθούν να αλλάξουν τον κόσμο με άλλο τρόπο, έπαιζαν με τα Καλάσνικοφ και έκλεβαν τράπεζες.
Keywords
Τυχαία Θέματα