«Κούκλα» η Εθνική νέων!

Με το δεξί μπήκε η Εθνική Νέων στα προκριματικά του Euro 2013/15.

Η Εθνική μας ομάδα με μια επιβλητική εμφάνιση δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην υποδεέστερη ποιοτικά Μάλτα και την φιλοδώρησε με πέντε γκολ!

Στο 13’, ο Καρέλης άνοιξε το σκορ και ν και οι παίκτες του Τσάνα είχαν κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ, οι Γιαννιώτας και Μπουχαλάκης τις σπατάλησαν.

Στην επανάληψη όμως η Εθνική άλλαξε

πρόσωπο και ήταν πιο αποτελεσματική με αποτέλεσμα αν σκορπίσει τους Μαλτέζους.

Ο Κίτσιου πλάσαρε ωραία στο 72’, κάνοντας το 3-0 κι αφού ο Σταφυλίδης αστόχησε σε πέναλτι δύο λεπτά αργότερα, ήρθε και το τέταρτο ελληνικό γκολ με τον Διαμαντάκο στο 78’.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 90’ ο Γιαννιώτας, με την Εθνική να μαζεύει τους πρώτους τρεις της βαθμούς στην διοργάνωση και να πηγαίνει με φουλ ψυχολογία στο επόμενο ματς με την Τουρκία, εκτός έδρας.

Οι συνθέσεις:

Ελλάδα: Καπίνο, Κίτσιου, Σταφυλίδης (80΄ Λυκογιάννης), Μπουγαΐδης, Ποτουρίδης, Λαγός, Κολοβός (76΄ Μπακασέτας), Μπουχαλάκης, Βέλλιος (76΄ Διαμαντάκος), Καρέλης, Γιαννιώτας

Μάλτα: Γ. Μποργκ, Ταμπόνε, Γκρεκ, Μικάλεφ (34΄ Στ. Πιζάνι), Φαλτσόν, Μπετζίνα (46΄ Φαρούτζα), Σ. Μποργκ, Κλ. Μποργκ, Γ. Πιζάνι (79΄ Μπουσκάτ), Καμενζούλι, Σικλούνα

Keywords
Τυχαία Θέματα