Κωνσταντοπούλου: «Κοινωνιοκτόνος πολιτική» του υπουργού Υγείας

Για «κοινωνιοκτόνο πολιτική» απέναντι στη «λαίλαπα της ανθρωπιστικής κρίσης που μαστίζει την ελληνική κοινωνία» κατηγόρησε τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha 98,9».

Όπως

υποστήριξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η ρύθμιση για τα φάρμακα βγάζει την Ελλάδα από τα ευρωπαϊκά στάνταρ, καθώς η δημόσια φαρμακευτική δαπάνη κατ’άτομο και κατά έτος ανέρχεται σε 200 ευρώ.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι το κράτος θα πληρώνει για τους πολίτες του λιγότερα και θα εναπόκειται σε κάθε φαρμακευτική ποια φάρμακα φέρνει και ποια όχι και με ποια φαρμακεία συνεργάζεται.

«Ο κ. Γεωργιάδης ετοιμάζεται να βάλει και εισιτήριο στα νοσοκομεία, σε όσα αφήσει ανοικτά», πρόσθεσε η κ. Κωνσταντοπούλου, αναφερόμενη στα υπόλοιπα δρώμενα στον χώρο της Υγείας.

Αναφερόμενη στο ζήτημα των υποβρυχίων, η κ. Κωνσταντοπούλου ζήτησε να διερευνηθεί διαχρονικά, υποστηρίζοντας ότι έχει ζημιώσει το ελληνικό δημόσιο και ότι αυτή η ζημιά «καθρεπτίζεται σε περικοπές». Κάποιοι ποντάρουν στο κουκούλωμα ως αρχιερείς της συγκάλυψης» κατέληξε.

The post Κωνσταντοπούλου: «Κοινωνιοκτόνος πολιτική» του υπουργού Υγείας appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα