Θα αλώσει το «Παρκ Ντε Πρενς» ο Ολυμπιακός;

Ένα θετικό αποτέλεσμα στο Παρίσι θέλει ο Ολυμπιακός

Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός αγωνίζεται απόψε στο Παρίσι με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν του Λοράν Μπλαν.

Ο Μίτσελ δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και σε κάθε ευκαιρία δηλώνει αισιόδοξος.

Οι «ερυθρόλευκοι» με οδηγό το πρώτο ημίχρονο του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα παλέψουν και ελπίζουν να δικαιωθούν.

Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο αφού η πρωταθλήτρια

Γαλλίας θέλει μόνο τη νίκη όπως σημείωσε ο προπονητής της, Λοράν Μπλαν.

«Θέλουμε τη νίκη γιατί η πρόκριση δεν είναι ακόμα εξασφαλισμένη σημείωσε» χαρακτηριστικά.

Μέσα και ο Μανωλάς!

Ο Κώστας Μανωλάς στη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης του Ολυμπιακού πριν την αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν δέχτηκε ένα ισχυρό χτύπημα.

Όπως προκύπτει όμως από το ρεπορτάζ ο ταλαντούχος κεντρικός αμυντικός δεν θα χάσει το ματς το «Παρκ Ντε Πρενς» αφού σταμάτησε την προπόνηση μόνο για λίγα λεπτά και μετά συνέχισε κανονικά τις ασκήσεις.

Το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού αποφάνθηκε πως ο Μανωλάς είναι κανονικά διαθέσιμος για το σημερινό ματς (21:45, ΔΤ).

Εξάλλου όπως φάνηκε και από το χθεσινό (Τρίτη 26/11) ο Μίτσελ τον υπολογίζει για το βασικό σχήμα.

Προβληματίζει ο κατοστάρης Ιμπραΐμοβιτς

Ξεχωριστή είναι για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς η σημερινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Ο επιθετικός των «πρωτευουσιάνων» συμπληρώνει 100 συμμετοχές σε αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ και μπαίνει στο «πάνθεον» του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Φυσικά ο Σουηδός θέλει να συνδυάσει το κατόρθωμα του με κάποιο γκολ και η άμυνα του Ολυμπιακού θα έχει πολύ δύσκολο έργο.

Μπονγκ: «Να παίξουμε με σεβασμό απέναντι στην Παρί»

Ο Γκαετάν Μπονγκ μιλώντας στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού σχολίασε πως το αποψινό παιχνίδι με την Παρί είναι δύσκολο και πως η ομάδα του Πειραιά πρέπει να αγωνιστεί με σεβασμό αλλά ταυτόχρονα να «βγάλει» στον αγωνιστικό χώρο όσα τους ζητά ο προπονητής.

«Δουλέψαμε πολύ καλά. Βάλαμε σε τάξη τα όσα θέλουμε να κάνουμε στο γήπεδο, στο παιχνίδι με την Παρί.

Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Ελπίζουμε όλοι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι εδώ, όμως χρειάζεται να βγάλουμε στο γήπεδο όλα όσα δουλεύουμε εδώ στην προπόνηση.

Να παίξουμε με σεβασμό απέναντι στην Παρί και να κάνουμε όλα όσα μας λέει ο προπονητής. Τα συναισθήματα μου είναι καλά που επιστρέφω στην Γαλλία.

Χαίρομαι που θα παίξω σε αυτό το γήπεδο, το οποίο μου αρέσει. Στόχος μας είναι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι» σχολίασε αρχικά ο Γκαετάν Μπονγκ.

Επίσης πρόσθεσε: «Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο αφού η Παρί είναι σε καλή φόρμα και έχει καλά αποτελέσματα τελευταία, εμείς όμως θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας και να ψάξουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Τέλος ανέφερε: «Θέλω να τους πως να μας δείξουν τη μέγιστο της υποστήριξης τους και να μας βοηθήσουν πραγματικά όπως κάνουν πάντα. Αύριο (σήμερα) περιμένουμε ένα πραγματικά δυνατό και δύσκολο ματς και χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων ώστε να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα εδώ».

Η πιθανή εντεκάδα και η… τακτική

Ο Ολυμπιακός παίζει καλά μόνο όταν έχει κατοχή μπάλας σημείωσε στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο Μίτσελ.

Για να το πετύχει ο Ολυμπιακός στο Παρίσι ο Μίτσελ προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει το σύνηθες σχήμα που επιλέγει στις εκτός έδρας αναμετρήσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν με τερματοφύλακα τον Ρομπέρτο. Στην άμυνα θα βρεθούν οι Σαλίνο, Χολέμπας, Σιόβας και Μανωλάς.

Στα χαφ θα βρεθούν Μανιάτης και Σάμαρης που θα αναλάβουν τη… βρόμικη δουλειά ενώ θα τους πλαισιόνουν οι Τσόρι (ή Σαβιόλα), Κάμπελ και Φουστέρ.

Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο φορμαρισμένος Κώστας Μήτρογλου.

The post Θα αλώσει το «Παρκ Ντε Πρενς» ο Ολυμπιακός; appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα