ΚΚΕ: Οι «σφαγείς» των συντάξεων εμφανίζονται ως εξυγιαντές

Για θράσος και διπροσωπεία κάνει λόγο το ΚΚΕ, το οποίο αναφέρει ότι κάποιες πολιτικές δυνάμεις από τη μια υπηρετούν τη «ληστεία διαρκείας» των ασφαλιστικών ταμείων και έχουν αναδειχθεί σε «σφαγείς» συντάξεων και εργασιακών δικαιωμάτων, να εμφανίζονται από την άλλη ως εξυγιαντές των ασφαλιστικών ταμείων.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού Εργασίας, Γ. Βρούτση, το ΚΚΕ αναφέρει ότι η αντιδραστικότητα της πολιτικής κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής

Ένωσης αποκαλύπτεται πλήρως, καθώς καταδικάζει τους σημερινούς εργαζόμενους και ειδικά τους νέους να αναζητούν δουλειά ως τα βαθιά γεράματα για να εξασφαλίσουν όχι σύνταξη αλλά επίδομα εξαθλίωσης.

Αντί για σταθερή εργασία με σύγχρονα δικαιώματα, προσθέτει, τους καταδικάζει στην ανεργία και στη δουλειά με μισθό πείνας χωρίς σταθερό ωράριο και ασφάλιση.

«Οι εργαζόμενοι και ειδικά οι νέοι είναι αδιανόητο να δεχτούν να ζήσουν σε αυτόν τον εφιάλτη. Πρέπει να αντιπαλέψουν την αντεργατική πολιτική και το εκμεταλλευτικό σύστημα που υπηρετεί», καταλήγει το σχόλιο του ΚΚΕ.

Σχετικά άρθρα

ΚΚΕ:Κυνισμός και αδιαφορία από την κυβέρνηση για την δημόσια υγείαΤο ΚΚΕ κατηγορεί την κυβέρνηση και την ΕΕ για την αιθαλομίχλη
Keywords
Τυχαία Θέματα