Κάλεσμα στην ΝΔ απηύθυνε ο Καράμπελας σε Παπαθωμά-Γιαννάκη

Προκαλεί με τη στάση του ο γαλάζιος βουλευτής Βοιωτίας, Γιάννης Καράμπελας.

Μετά τη στήριξή του στον «αντάρτη» υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Θανάση Γιαννόπουλο, σήμερα ο βουλευτής απηύθυνε πρόσκληση ένταξης στη ΝΔ στην προερχόμενη από το ΠΑΣΟΚ και νυν υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη, επίσημου

υποψήφιου της ΝΔ, Περγαντά Φανή Παπαθωμά. Η ίδια προκαλεί με τη στάση της επισημαίνοντας με κάθε ευκαιρία ότι διατηρεί τον κεντροαριστερό της χαρακτήρα.

Ο βουλευτής Βοιωτίας της Ν.Δ. και Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Καράμπελας την κάλεσε να ανταποκριθεί στην « πρόκληση» έγγραφης της στη ΝΔ.

«Το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει η κυρία Παπαθωμά, μιας και οι πολίτες είναι μπερδεμένοι, αλλά και εγώ ως Περιφερειακός Σύμβουλος, είναι να γραφτεί στην Νέα Δημοκρατία» τόνισε μεταξύ άλλων ο Γ. Καράμπελας.

Όμως ανοικτή πρόσκληση απεύθυνε και στον πρώην βουλευτή Μιχάλη Γιαννάκη που από τη Ν.Δ. πέρασε στους « Ανεξάρτητους Έλληνες» και από εκεί στη «Νέα Μέρα» ο οποίος τώρα είναι υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας με το ψηφοδέλτιο του πρώην υφυπουργού της Ν.Δ. Θανάση Γιαννόπουλου.

«Την πρόσκληση αυτή δεν την απευθύνω μόνο στην κα Παπαθωμά αλλά και στον κ. Γιαννάκη, που είναι ξεκάθαρος ο στόχος του και των συνεργατών του, από την «Νέα Μέρα», να καταγράψουν δηλαδή τα ποσοστά τους και να διαπραγματευτούν με το κόμμα της ΝΔ. Ας έρθουν τώρα, ψηφίσαμε όλα τα δύσκολα νομοθετήματα, τα μη δημοφιλή μέτρα, τώρα είναι εύκολη η πολιτική τους παρουσία μέσα στην ΝΔ», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Καράμπελας.

Α.Κ.

The post Κάλεσμα στην ΝΔ απηύθυνε ο Καράμπελας σε Παπαθωμά-Γιαννάκη appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα