Στηρίζει ανοιχτά Μώραλη για Πειραιά ο Βασίλης Οικονόμου

Δηλώσεις στήριξης προς τον υποψήφιο για την Δημαρχεία του Πειραιά Γιάννη Μώραλη, έκανε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Βασίλης Οικονόμου, τονίζοντας την ανάγκη αλλαγής πλεύσης στην πόλη με το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, εκτιμώντας ότι ο κ. Μώραλης μπορεί να αναζωογονήσει την πόλη.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης,

απευθυνόμενος προς τους βουλευτές του και τα όργανα του κόμματος πρότεινε ψήφο κατά συνείδηση για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Αναλυτικά, ο κ. Οικονόμου είπε τα εξής:

«Βλέπω την συγκεκριμένη αυτοδιοικητική πρόταση με μεγάλο ενδιαφέρον, κυρίως για το περιεχόμενό της για τον Πειραιά. Το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας πιστεύω πραγματικά ότι μπορεί να αναπτυχθεί περισσότερο, να εξελιχθεί σε διεθνές ναυτιλιακό κέντρο και να δημιουργηθούν στην ευρύτερη περιοχή χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας. Ο Πειραιάς έχει αναξιοποίητες υποδομές και έχει ανεκμετάλλευτες δυνατότητες. Οι πολίτες του Πειραιά, ο επιχειρηματικός κόσμος του Πειραιά και βέβαια ο κόσμος της ναυτιλίας μπορούν να δημιουργήσουν νέο πλούτο εάν κοιτάξουν τη θάλασσα. Νομίζω ότι είναι ένα «φρέσκο» πρόσωπο ο Γ. Μώραλης και μπορεί να αναζωογονήσει την εικόνα του Πειραιά».

The post Στηρίζει ανοιχτά Μώραλη για Πειραιά ο Βασίλης Οικονόμου appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα