Και ο Ρίτσαρντ Γκιρ στο club των χωρισμένων

Διαζύγιο παίρνουν ο Ρίτσαρντ Γκιρ και η Κάρεϊ Λόουελ μετά από 11 χρόνια γάμου. Το διάσημο ζευγάρι που έχει αποκτήσει μαζί έναν 13χρονο γιο, εδώ και αρκετό καιρό ζούσε χωριστά.

Ο 64χρονος ηθοποιός και η 52χρονη γυναίκα του, πρώην Bond girl, είχαν διαφορετικό τρόπο ζωής, αφού ο Gere προτιμούσε την ηρεμία και την απομόνωση κι η Κάρεϊ τα πάρτι και την κοινωνικότητα.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Νοέμβριο του 2002 μετά από σχέση επτά χρόνων. Όπως είχε δηλώσει ο ηθοποιός τότε για το μοντέλο και σύζυγο του: «άλλαξε τη
ζωή μου. Ο γάμος έχει νόημα, μόνο εάν το κάνεις από την καρδιά σου». Ο Ρίτσαρντ και η Κάρεϊ έχουν αρκετό καιρό να φωτογραφηθούν μαζί, ενώ η τελευταία φορά που έκαναν κοινή, δημόσια εμφάνιση ήταν τον Ιανουάριο στα Golden Globes.

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ μετά τον χωρισμό του με τη Σίντυ Κρόφορντ το 1995 και τον γάμο του με την Κάρεϊ απέκτησε περιουσία αξίας 45 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ η Λόουελ έχει περιουσία 65 εκατομμυρίων δολαρίων, οπότε αναμένουμε να δούμε αν το διαζύγιό τους θα είναι ένα από τα πιο ακριβά του Χόλιγουντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα