Μετακομίζει και πάλι η ΤΣΣΚΑ!

Οι κανονισμοί της Ευρωλίγκα υπαγορεύουν στις ομάδες τη χρησιμοποίηση έδρας τουλάχιστον 10.000 θέσεων κι η φυσική έδρα της ρωσικής ομάδος (το Universal Sports Hall – 5.500θ.) δεν ικανοποιεί τα κριτήρια της διοργανώτρια αρχής.

Την περασμένη σεζόν η «ομάδα του Στρατού» χρειάστηκε να μετακομίσει στη Megasport Arena (14.500θ.), αλλά το γήπεδο πλέον δεν είναι διαθέσιμο και η διοίκηση εξετάζει τις περιπτώσεις των Luzhniki (11.500θ.) κι Olimpiyskiy (16.000θ.).

Η Νατάλια Φουραέβα,

αντιπρόεδρος της ΤΣΣΚΑ εξήγησε πως «με επιστολή μας ζητήσαμε απ’ τους ιθύνοντες να μας ενημερώσουν επισήμως για τους λόγους του κλεισίματος της Megasport Arena.

Πλέον πρέπει να αναζητήσουμε άλλη έδρα. Προφανώς υποψήφια κλειστά είναι το Luzhniki και το Olimpiyskiy, τα οποία διαθέτουν χωρητικότητα 10.000 θεατών κι άνω» και πως «η πρώτη υποχρέωσή μας στην Ευρωλίγκα είναι εκτός έδρας, επομένως έχουμε χρόνο να εξετάσουμε τις επιλογές μας, οι οποίες δεν είναι πολλές.

Η Megasport Arena δε βρίσκεται σ’ αυτές λόγω ανωτέρας βίας. Θα ζητήσουμε απ’ την Ευρωλίγκα να κάνει μία εξαίρεση και να μας επιτρέψει να αγωνιστούμε στο Universal Sports Hall. Αν όχι, θα κοιτάξουμε να βρούμε μία εναλλακτική λύση».

Keywords
Τυχαία Θέματα