Πολλές εκπλήξεις στο Κύπελλο Ελλάδας!

Τα πρώτα παιχνίδια της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας είχαν πολλές εκπλήξεις αφού καμία ομάδα της Σούπερ Λιγκ δεν κέρδισε.

Καταιγιστικός ήταν ο Ηρακλής Ψαχνών, ο οποίος νίκησε στην έδρα του τη Βέροια των πολλών απουσιών με 3-1 και απέκτησε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης.

Για την ομάδα των Ψαχνών το σκορ άνοιξε ο Κρητικός στο 35’ με πέναλτι και ο ίδιος παίκτης

έκανε το 2-0 στο 54’.

Η «Βασίλισσα του Βορρά» μείωσε σε 2-1 στο 72΄αλλά ο Ηρακλής είχε την δική του απάντηση στο 83’ αφού ο Κοιλιάρας έκανε το τελικό 3-1.

Ο Αστέρας Μαγούλας και νίκησε 2-1 στο γήπεδο της Ελευσίνας τον Λεβαδειακό.

Το παιχνίδι έγινε χωρίς θεατές και μάλιστα, τέθηκε θέμα μη διεξαγωγής του, επειδή το γήπεδο έχει ελλείψεις που το χαρακτηρίζουν «ακατάλληλο». Τελικά, μετά από διαβουλεύσεις βρέθηκε η λύση και το ματς έγινε κανονικά.

Ο Αστέρας Μαγούλας προηγήθηκε στο 2′ με τον Εβερετ και στο 48′ ο Κάστρο έκανε το 2-0 ενώ το μόνο που κατάφερε ο Λεβαδειακός ήταν να μειώσει στο 67′ με τον Ροτζέριο.

Η Νίκη Βόλου υπέταξε τον Πανθρακικό με 2-1 καταφέρνοντας να φέρει «τούμπα» το ματς. Στο 12′ ο Ρομέου άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, αλλά η Νίκη Βόλου απάντησε με δύο γκολ του Ισαάκ (40′ και 50′) και πήρε τη σπουδαία νίκη με ανατροπή.

Θύμα έκπληξης έπεσε και ο ΠΑΣ Γιάννινα που δεν κατάφερε να νικήσει στην έδρα του τον Αιγινιακό (0-0) και πλέον όλα θα κριθούν στο δεύτερο ματς στις 30/10.

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν άσχημα, αντίθετα με τον Αιγινιακός που άφησε καλές εντυπώσεις και έμειναν στο 0-0.

Keywords
Τυχαία Θέματα