«Ήμουν μαστουρωμένος όταν εμπνεύστηκα το κούρεμα της Ρέιτσελ»

Την αποκάλυψη ότι ήταν εντελώς «φτιαγμένος» όταν εμπνεύστηκε το κούρεμα της Ρέιτσελ από το Friends, το οποίο αντέγραψαν εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο, έκανε ο κομμωτής και φίλος της Τζένιφερ Άνιστον, Κρις Μακμίλαν.

«Αισθάνομαι αρκετή αυτοπεποίθηση για να το ομολογήσω τώρα που έχω κλείσει 14 χρόνια ‘καθαρός’». Αυτό δήλωσε στο Women’s Wear Daily o Κρις Μακμίλαν για ένα κούρεμα

που της έκανε το 1994 και το οποίο χαρακτήρισε όλη την δεκαετία των 90s με εκατομμύρια γυναικών να πηγαίνουν στα κομμωτήρια κρατώντας μια φωτογραφία της Άνιστον.

Η συγκεκριμένη αποκάλυψη έγινε στα πλαίσια της παρουσίασης της νέας σειράς προϊόντων περιποίησης μαλλιών της Τζένιφερ Άνιστον και ήρθε να αποδομήσει εντελώς το αρχετυπικό αυτό κούρεμα.

Θυμίζουμε την χαρακτηριστική δήλωση που έκανε σχετικά η 44χρονη σταρ στο Allure το 2011 όταν και είπε ότι το μισεί «Ας πούμε ότι υπάρχουν στιγμές στην καριέρα μου που θα προτιμούσα να μην ζήσω ξανά, όπως την περίοδο με το κούρεμα Ρέιτσελ. Αγαπώ τον Κρις αλλά ήταν το χειρότερο κούρεμα που έχω δει ποτέ».

Keywords
Τυχαία Θέματα