Η ολεθρια σχεση του στεφανακη...

13:36 13/5/2013 - Πηγή: Fimotro

ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΕΣ
Γράφει ο Βασίλης Χήτος
(από την Real Νews)
Ανάρμοστη αλλά και ολέθρια αποκαλύφθηκε η σχέση ανάμεσα στον Βαγγέλη Στεφανάκη που διατηρούσε παράλληλα δεσμό στη Νέα Μάκρη με δυο αδελφές, την 23χρονη Φαίη που ξυλοκοπήθηκε...
μέχρι θανάτου και την 34χρονη Μαριλένα [φωτο]. Η παράδοση του 25χρονου πυγμάχου που του άρεσαν οι χιλιάρες μοτοσυκλέτες, τα δροσιστικά Redbull και τα σκυλιά ράτσας pit
bull, εξελίχθηκε με μυστικές διαπραγματεύσεις σε «θρίλερ». Τελικά αυτό έγινε εφικτό αν και είχαν περάσει δέκα ολόκληρες ημέρες μετά την τραγική κατάληξη στο νοσοκομείο της Φαίης που επί 23 ημέρες νοσηλευόταν στην εντατική με βαριές κρανιοεγγεφαλικές κακώσεις. Ο 25χρονος μίλησε στην Real news από τα κρατητήρια της διεύθυνσης Μεταγωγών όπου και κρατείται μέχρι να οδηγηθεί στις φυλακές.

«Εγώ την αγαπούσα τη Φαίη –μας αναφέρει- έβλεπα μπροστά μου συμβίωση και γάμο, αλλά εξ αιτίας όλων αυτών που έγιναν έχασα την κοπέλα μου. Με προκαλούσε η αδελφή της και σε κάποια στιγμή αδυμανίας υπέκυψα στον πειρασμό. Μετανιώνω γι αυτό. Το συμβάν με τη Φαίη ήταν ένα ατύχημα, δεν ήθελα ποτέ να σκοτώσω την γυναίκα που αγαπούσα. Την πήγα ο ίδιος στο νοσοκομείο και έμεινα εκεί τις πρώτες ημέρες. Ήμουν συνεχώς δίπλα της. Εγώ ήθελα να πάω να παραδοθώ από τότε αλλά η αδελφή της μου έλεγε να φύγω για να μην γίνει ντόρος και αποκαλυφθούν όλα … Όλα ξεκίνησαν όταν ζήτησα από την 34χρονη να διακόψουμε την παράλληλη σχέση μας, εκείνη για να με εκδικηθεί πήγε και τα είπε όλα στην Φαίη … Την Μαριλένα την είχα γνωρίσει το καλοκαίρι στην καφετέρια στη Ν. Μάκρη όπου δούλευε τότε, μέσω αυτής γνώρισα μόλις τον Ιανουάριο την αδελφή της τη Φαίη τον έρωτά μου …».

Την παράλληλη σχέση παραδέχτηκε όμως και η 34χρονη Μαριλένα που στις δυο πρώτες καταθέσεις στην αστυνομία, έκρυβε την αλήθεια. Η μεγαλύτερη αδελφή μάλιστα αποκαλύπτει πως ο 25χρονος την απειλούσε με «ερωτικό βίντεο».

«Ο Στεφανάκης –καταθέτει η 34χρονη- το ξημέρωμα της 6ης Απριλίου που χτύπησε την αδελφή μου, άρχισε να μου λέει να καλμάρω τον πατέρα μου και να μην πάμε στην αστυνομία. Μου είπε να πω στην αστυνομία μια ψεύτικη εκδοχή των συμβάντων. Θέλω να πω πως μια φορά είχα κάνει έρωτα με τον Στεφανάκη σε ένα ξενοδοχείο. Ο Στεφανάκης μου είπε ότι το είχε βιντεοσκοήσει και με απειλούσε πως θα το έδειχνε στην οικογένειά μου και στο σύζυγό μου και θα το έβγαζε στο ίντερνετ. Δεν σας είπα εξ αρχής την αλήθεια επειδή φοβόμουν, όπως επίσης και για τον διασυρμό της οικογένειάς μου».

Την παράνομη σχέση επιβεβαιώνει και ο εν διαστάση σύζυγος της Μαριλένας. Ο 35χρονος λιμενικός λέει στην κατάθεσή του πως: «Μένουμε ακόμη στο ίδιο σπίτι με την γυναίκα μου καθώς προσπαθούμε να διασώσουμε τον γάμο μας. Ο Στεφανάκης είναι εμφανές πως κάνει χρήση αναβολικών, είναι φουσκωτός και οδηγεί επικίνδυνα με φιγούρες στη γειτονιά και δίνει την εντύπωση του μάγκα. Η σύζυγός μου, μου αποκάλυψε ότι μια φορά είχε κάνει έρωτα με τον Στεφανάκη σε ξενοδοχείο και πως μετά απ’ αυτό που έγινε με την Φαίη, τις έλεγε πως θα έστελνε το βίντεο και σε εμένα …»

Ο δικηγόρος Στάθης Καρυδομάτης μας δήλωσε ότι: «Το περιστατικό έγινε σε μεγάλη ένταση γιατί η αδελφη της Φαίης στην προσπάθειά της να κρατήσει μόνο η ίδια τον Βαγγέλη, ανέφερε στο κορίτσι το ένοχο μυστικό της παράνομης σχέσης τους. Απ’ την άλλη κάποιοι … καλοθελητές, είπαν στον Βαγγέλη πως η Φαίη δήθεν ξενοκοιτάει. Όταν η Φάιη βγήκε έξω από το σπίτι της για να μιλήσουν, εκνευρίστηκε και τον χτύπησε με χαστούκια, εκείνος την χαστούκισε στο πρόσωπο, αλλά η κοπέλα έχασε την ισσοροπία της και χτύπησε με δύναμη στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου του Βαγγέλη, για να έρθει αυτή η τραγική κατάληξη. Ο εντολέας μου ήθελε να παραδοθεί και ειδικά από την στιγμή που το κορίτσι κατέληξε στη ΜΕΘ, επικοινώνησα ο ίδιος με τον Ανακριτή που προς μεγάλη μου έκπληξη και απογοήτευση, μου ανέφερε πως ελάτε μετά το Πάσχα επειδή λείπει σε άδεια η γραμματέας του. Πρωτάκουστο και τραγελαφικό …».

Ο 50χρονος πατέρας του δράστη όμως αποκαλύπτει επίσης πως ο γιός του « … έφερνε πολλές φορές στο σπίτι τους στον Γέρακα μια άλλη κοπέλα που την έλεγαν Μαριλλένα. Την τελευταία φορά που την είδα ήταν πριν από έναν μήνα. Ποτέ όμως δεν είχαν έρθει ταυτόχρονα στο σπίτι η Μαριλλένα μαζί με την Φαίη. Ο γιος μου είναι ιδιαίτερα νευρικίο άτομο, κάνει Kick Box και παίρνει συμπληρώματα διατροφής σε σκόνη και χάπια. Δυο φορές έχει χτυπήσει την κόρη μου η οποία μάλιστα και έιχε καλέσει την αστυνομία στο σπίτι …»

Ο 68χρονος πατέρας της άτυχης κοπέλας ανέφερε στην αστυνομία ότι: «Πριν από τρεις ή τέσσερις ημέρες ο η Φαίη ήταν στενοχωρημένη και μου είπε πως την χτύπησε ο Βαγγέλης στο κεφάλι και την πονά το αυτί της. Πήγε στο Κέντρο Υγείας των Σπάτων αλλά δεν είχε κάποιο πρόβλημα …».

Τώρα ο οξύθυμος κατηγορούμενος καλείται να αποδείξει αν η Φαίη χτύπησε όντως στον προφυλακτήρα της δίπορτης BMW Z3 ή αν δέχθηκε απ’ ευθείας από τα χέρια του το θανατηφόρο χτύπημα!
Keywords
Τυχαία Θέματα