Η ατυχής και κακόγουστη διαφήμιση της Audi με το… «ντοπερ-ουάουα»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί οι Ευρωπαίοι να γελάμε και να κοροϊδεύουμε τους Αμερικανούς που αποκαλούν «ποδόσφαιρο» ένα άθλημα που παίζεται με τα χέρια και έχει μακρόστενη μπάλα και όχι σφαιρική, ωστόσο δεν μπορούμε να παραβλέψουμε πως το ράγκμπι, είναι ίσως το δημοφιλέστερο σπορ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και πιθανότατα το πιο ακριβό προϊόν της τηλεόρασης παγκοσμίως.

Για τον λόγο αυτό και εξαιτίας του ότι την επόμενη Κυριακή (8 Φεβρουαρίου) διεξάγεται στις ΗΠΑ ο τελικός του Super Bowl,

οι πολυεθνικές κολοσσοί δίνουν «γη και ύδωρ» για να διαφημιστούν τηλεοπτικά στις παύσεις από την προβολή του δημοφιλούς αθλήματος και προσπαθούν να το κάνουν με τον πλέον ευφάνταστο και ρηξικέλευθο τρόπο. Έτσι λοιπόν και η πανίσχυρη Audi, επιθυμεί να κερδίσει τις εντυπώσεις στην άτυπη μάχη των διαφημίσεων που θα προβληθούν στους δέκτες των εκατομμυρίων τηλεθεατών που θα βλέπουν τον τελικό του NFL (National Football League).

Η… συμμετοχή της Audi, , δείχνει ένα ζευγάρι σε pet shop να διαφωνεί για τον σκύλο που θα πάρουν καθώς ο μεν άντρας θέλει έναν σκύλο ράτσας ντόπερμαν – σύμβολο της δύναμης -, η δε γυναίκα ένα… χαριτωμένο τσιουάουα! Λύση στο πρόβλημα τους δίνει ο πωλητής του καταστήματος που τους προτείνει το υβριδικό… ντόπερ-ουάουα – μια περίεργη μίξη των δύο άνωθεν ρατσών! Το ανδρόγυνο ξετρελαίνεται με την ιδέα και υιοθετεί το τετράποδο, αλλά η επιλογή τους αποδεικνύεται καταστροφική!

Η διαφήμιση ολοκληρώνεται με το ζευγάρι να επιλέγει έναν κανονικό σκύλο και να φεύγει με Audi A3 Sedan με την ατάκα «το ρίσκο μας τρομάζει και εμάς» και αν κρίνουμε από το ότι το μέσο τηλεοπτικό σποτ 30 δευτερολέπτων κατά τη διάρκεια του Super Bowl, κοστίζει περίπου 4 εκατομμύρια δολάρια, σκεφτείτε πόσα πλήρωσε η Audi για αυτή την μπούρδα!

Δείτε και κρίνετε και μόνοι σας:

The post Η ατυχής και κακόγουστη διαφήμιση της Audi με το… «ντοπερ-ουάουα»! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα