Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις συμπλοκές των οπαδών

Αρκετές πληροφορίες και λεπτομέρειες δίνει η ΕΛ.ΑΣ. με επίσημη ανακοίνωσή της, σχετικά με τη σύλληψη 4 ατόμων, τα οποία κατηγορούνται για τον τραυματισμό τριών οπαδών χθες το απόγευμα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, συνελήφθησαν στη συμβολή των οδών Βικέλα και Κηφισού στις Τρείς Γέφυρες, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ 4 άτομα, 21, 22, 27 και 35 ετών. Εις βάρος τους, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της απλής συνέργειας

σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, της απόπειρας πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών και παράβαση των Νόμων «περί όπλων», «περί εξωσχολικού αθλητισμού» και «καταπολέμησης της βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις». Επιπλέον ο 22χρονος κατηγορείται και για παράβαση του Νόμου «περί ναρκωτικών».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το απόγευμα, πριν την έναρξη αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, ομάδα ατόμων που επέβαινε 50 περίπου μοτοσυκλέτες μετέβη στην περιοχή του Γαλατσίου. Η ομάδα αυτή, στην οποία συμμετείχαν και οι τέσσερις συλληφθέντες, επιτέθηκε στην οδό Γαλατσίου σε δύο άτομα 30 και 22 ετών, που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα και τραυμάτισαν τον πρώτο με μαχαίρι στο δεξιό μηρό και τον δεύτερο με χτυπήματα στο σώμα του. Η ίδια ομάδα λίγο αργότερα επιτέθηκε, στη συμβολή των οδών Βεΐκου και Γαλατσίου, σε 17χρονο, τον οποίο χτυπώντας τον με τα χέρια τους τραυμάτισαν στο κεφάλι.

Ο 30χρονος και ο 17χρονος μεταφέρθηκαν σε Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Παράλληλα, επισημαίνεται ότι στην κατοχή του 22χρονου συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, ενώ κατασχέθηκαν και οι δύο δίκυκλες μοτοσυκλέτες των δραστών. Σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουνίου, οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των υπολοίπων δραστών συνεχίζονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα