Νέες καλοκαιρινες γεύσεις Lipton Ice Tea

Το Lipton Ice Tea, το No 1 παγωμένο τσάι στις προτιμήσεις των καταναλωτών ανατρέπει τα δεδομένα στην κατηγορία του κρύου τσαγιού λανσάροντας δύο νέες δροσερές και πολύ καλοκαιρινές γεύσεις, Apple Twist & Fruit Punch σε μία ειδικά σχεδιασμένη συσκευασία με έντονα χρώματα και νεανικά σχέδια.

Το μήλο κάνει twist με το μαύρο τσάι παρουσιάζοντας το δροσερό Lipton Ice Tea

Apple Twist, ενώ το αχλάδι φλερτάρει με το ροδάκινο και την κλασική γεύση του πράσινου τσαγιού προσφέροντας ένα παγωμένο Fruit Punch. Και οι δύο νέες αφίξεις στην οικογένεια του Lipton Ice Tea διατηρούν τις ευεργετικές ιδιότητες του πράσινου και μαύρου τσαγιού ενώ χάρη στα γλυκαντικά που περιέχουν από τη φυσική πηγή του φυτού Stevia, έχουν λιγότερες θερμίδες* και αποτελούν την ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες και όλες τις ηλικίες.

Με αφορμή το νέο αυτό απολαυστικό λανσάρισμα, το Lipton Ice Tea έχει ξεκινήσει από τα μέσα Μαΐου με διάρκεια μέχρι και τα τέλη Αυγούστου, διαγωνισμό στο facebook αναζητώντας τον επίδοξο και ανερχόμενο designer που θα σχεδιάσει τη νέα συσκευασία Lipton Ice Tea. Οι συμμετέχοντες σκανάρουν το QR code που βρίσκεται πάνω στην συσκευασία, μπαίνουν στη σελίδα του LIT στο facebook, σχεδιάζουν τo δικό τους εικαστικό και παράλληλα ψηφίζουν το αγαπημένο τους σχέδιο.

Η νικητήρια συσκευασία θα λανσαριστεί στην αγορά το 2014, οι εκπλήξεις όμως συνεχίζονται όλο το καλοκαίρι… Καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία μέσα από κληρώσεις και ψηφοφορίες να κερδίσουν πλούσια δώρα που θα κάνουν την εμπειρία τους άκρως δροσισ-tea-κή και αξέχαστη!

Keywords
Αναζητήσεις
teanees
Τυχαία Θέματα