Γνωστός τηλε-σεφ υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Ένα πρόσωπο από το χώρο της τηλεόρασης πλαισιώνει τον Σταύρο Κασιμάτη και το ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Κίνησης «Πολίτες για τον Κορυδαλλό». Πρόκειται για τον γνωστό τηλε-σέφ, από την τηλεοπτική εκπομπή «Μαγειρεύουμε οικονομικά» σεφ Βησσαρίωνα Παρθένη, που για πρώτη φορά διεκδικεί την ψήφο των συμπολιτών τους.

Ο Κορυδαλλιώτης Βησσαρίων Παρθένης γεννήθηκε το 1978. Αποφοίτησε από το Ναυτικό Λύκειο Πειραιά στο τμήμα των Πλοιάρχων αλλά τον κέρδισε η αγάπη

του για την μαγειρική. Συμμετείχε σε αρκετούς διαγωνισμούς μαγειρικής και τις περισσότερες φορές με επιτυχία.Από εκεί απέσπασε υποτροφία και έκανε τις σπουδές του στη σχολή CHEF D’ OEUVRE, όπου συνέχισε με μεταπτυχιακό στο F&B MANAGER. Έχει εργαστεί σε πολλά γνωστά εστιατόρια. Οι τηλεοπτικές του παρουσίας ξεκινούν από το 2006, καθώς έχει μαγειρέψει στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΝΕΤ, MEGA, ALTER, STAR, SKAI, ALPHA, BLUE SKY. Από το Νοέμβριο του 2012 παρουσιάζει καθημερινή εκπομπή μαγειρικής στο ΣΚΑΙ με τίτλο ”Μαγειρεύω Οικονομικά”. Συμμετέχει σε πολλές εκδηλώσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με στόχο τη διάδοση και την προβολή της ελληνικής κουζίνας.

Βίντεο από την παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού του Σταύρου Κασιμάτη:

The post Γνωστός τηλε-σεφ υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα