«’Εσπασε» στο ξύλο το παιδί της συντρόφου του

Σοκ, προκάλεσαν οι δηλώσεις του θετού πατέρα ο οποίος παραδέχτηκε ενώπιον του δικαστηρίου ότι ασελγούσε πάνω στο 7χρονο αγοράκι.

Αυτή η τραγική υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας εκδικάστηκε χτες από το επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Ο άντρας από τη Συρία και σύντροφος της μητέρας του θύματος παραδέχτηκε ότι χτυπούσε το παιδί με ξύλινο κρεμαστάρι επειδή ενοχλούνταν από την συμπεριφορά του.

Ο εφτάχρονος όπως προέκυψε από την έρευνα χτύπησε τον μικρό του αδερφάκι το οποίο είναι παιδί του Σύρου και της μητέρας του, με αποτέλεσμα να προκαλέσει τον εκνευρισμού του θετού του πατέρα.

Ο

θύτης καταδικάστηκε σε φυλάκιση 7 μηνών ενώ το δικαστήριο απέρριψε την έκκληση της μητέρας η οποία ζήτησε αναστολή της ποινικής δίωξης του συντρόφου της, περίεργη δε, φάνηκε η υποστήριξη της μητέρας στο σύντροφό της και η δήλωση της ότι η ίδια δεν έχει κανένα πρόβλημα από τη συμπεριφορά του.

Το σώμα του εφτάχρονου παιδιού ήταν γεμάτο μώλωπες εκχυμώσεις και αιματώματα. Από τα τραύματα φαίνεται η μανία με την οποία χτυπούσε το παιδί, έσπασε πάνω στο σώμα του ένα ξύλινο κρεμαστάρι και μετά από τη διακοπή, επέστρεψε με το κομμάτι του σπασμένου κρεμασταρίου που έμεινε και άρχισε χτυπά εκ νέου το αγοράκι στους γλουτούς και τα πόδια.

The post «’Εσπασε» στο ξύλο το παιδί της συντρόφου του appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα