Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

Κριός Μην παρατάτε μία πολλά υποσχόμενη σχέση απλώς επειδή βρήκατε μπροστά σας ένα τυχαίο εμπόδιο. Τίποτα δεν θα σας χαριστεί, Κριοί, καλώς ή κακώς θα πρέπει να παλέψετε για να κατακτήσετε τον στόχο σας. Προσοχή στις ύπουλες κινήσεις των άλλων, στον επαγγελματικό τομέα. Η υπερβολική ευγένεια μάλλον δεν είναι αυθεντική, γι’ αυτό έχετε το νου σας.

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας και μάθετε όλα όσα σας αφορούν

Ταύρος Η Αφροδίτη σας δίνει το έναυσμα να ασχοληθείτε με κάτι καινούργιο, που μπορεί να

αναβαθμίσει ταχύτατα την καθημερινότητά σας. Μην κολλάτε σε παλιές συνταγές και ανθρώπους που έχουν πάψει να σας προσφέρουν ό, τι σας πρόσφεραν. Αλλαγές στα επαγγελματικά σας. Δώστε περισσότερη σημασία σε θέματα οργάνωσης, ακόμα κι αν αυτά δεν αφορούν εσάς άμεσα.

Δίδυμος Η προσοχή σας σήμερα στρέφεται στα ερωτικά σας περισσότερο απ’ ό, τι τις προηγούμενες μέρες, καθώς μία διένεξη σας δημιουργεί αμφιβολίες για μία πρόσφατη επιλογή σας. Κάντε λίγη υπομονή και η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει. Πρόοδος στα οικονομικά σας. Επιτέλους καταλαβαίνετε ποια έξοδα αξίζουν και ποιες σπατάλες πρέπει να περιοριστούν.

Καρκίνος Σήμερα καλό θα ήταν να πάτε με τα νερά των ιεραρχικά ανώτερων, χωρίς να δείξετε τη δυσαρέσκειά σας απέναντι στις καταστάσεις που δεν σας συμφέρουν. Δεν είναι ακόμα η κατάλληλη στιγμή να επαναστατήσετε. Σε καλή φάση οι οικογενειακές και φιλικές σας σχέσεις. Όσο περνάει απ’ το χέρι σας, μείνετε μακριά απ’ την επιρροή Ζυγών.

Λέων Τα ερωτικά μπλέκονται με τα επαγγελματικά κατά έναν πολύ περίεργο τρόπο, αλλά καλύτερα να διακρίνετε τους δύο τομείς προτού βγείτε ζημιωμένοι. Κάποιος αναγκαστικά θα μείνει παραπονεμένος, αλλά δεν γίνεται διαφορετικά. Προσοχή στο ερωτικό φλερτ, είτε είστε αυτοί που το δέχονται, είτε αυτοί που το κάνουν. Σήμερα σας συμφέρει να υιοθετήσετε ειλικρινή στρατηγική.

Παρθένος Ανοδική η πορεία των αισθηματικών σας, χάρη στην αλλαγή που προκαλεί η Αφροδίτη στη διάθεσή σας. Επιτέλους σταματάτε να βλέπετε τα πάντα ως πιθανές επιθέσεις και επιτρέπετε στον ρομαντισμό να εισέλθει στη ζωή σας. Οι επαγγελματικές εντάσεις καταλαγιάζουν και το άγχος σας μειώνεται σημαντικά. Εστιάστε στο μέλλον και όχι σε όσα έχουν ήδη συμβεί.

Ζυγός Μην αφήσετε τον εκνευρισμό να θολώσει την κρίση σας σε ένα επαγγελματικό ζήτημα που ανέκυψε τώρα. Δώστε στην κατάσταση λίγο χρόνο ακόμα να ωριμάσει και κάντε την κίνησή σας όταν πια γνωρίζετε όλα τα δεδομένα. Ηρεμία στα ερωτικά σας. Φαίνεται πως οι υποχωρήσεις σας αρχίζουν να πιάνουν τόπο και να σας δίνουν σταδιακά το πάνω χέρι.

Σκορπιός Ο Άρης φέρνει εκρήξεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, οι οποίες οφείλονται κατά κύριο λόγο στην ελλιπή επικοινωνία σας με τον κόσμο που σας περιβάλλει. Κάντε μια προσπάθεια να αφήσετε στην άκρη τον εγωισμό και να πλησιάσετε εκείνους που πρέπει. Μία σχέση τελειώνει, αλλά όχι πριν δώσει τη θέση της σε κάτι νέο και πολλά υποσχόμενο.

Τοξότης Μην αναλάβετε κάτι που δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να φέρετε εις πέρας, είτε πρόκειται για ένα συναισθηματικό φορτίο είτε για κάποια αρμοδιότητα στον τομέα των επαγγελματικών. Οι δυνάμεις σας έχουν όρια, Τοξότες. Προσοχή στην προσέγγιση που σας γίνεται απ’ την πλευρά των Αιγόκερων. Κάτι θέλουν από σας, αλλά δεν τολμούν να το παραδεχτούν.

Αιγόκερως Ο προγραμματισμός μπορεί σήμερα να σας σώσει από τις κακοτοπιές κυρίως σε πρακτικό επίπεδο. Βάλτε τα αισθηματικά σας σε δεύτερη μοίρα και ασχοληθείτε εντονότερα με υποχρεώσεις και αγγαρείες που, θέλοντας ή μη, πρέπει να κάνετε. Σε καλή φάση τα οικονομικά σας. Αποφύγετε, όμως, τις μεγάλες αγορές μέχρι να σταθεροποιηθούν πλήρως.

Υδροχόος Πολλοί θα σας ζητήσουν τώρα να τους εμπιστευτείτε, αλλά δεν πρέπει να τους κάνετε τη χάρη, χωρίς πρώτα να τους τεστάρετε. Τα μεγάλα συναισθήματα κατοχυρώνονται με κόπο και ήρθε η ώρα να το χωνέψουν μερικοί. Σταθερά τα επαγγελματικά σας. Έχετε από κοντά τους Κριούς και τους Διδύμους, ειδικά αν είναι ανώτεροί σας.

Ιχθύς Ο Δίας ενισχύει το φρόνημά σας και σας δίνει το απαραίτητο έναυσμα για να κυνηγήσετε κάτι νέο στον τομέα των επαγγελματικών σας. Μην αφήσετε τις δυσοίωνες προβλέψεις κάποιων ατόμων του περιβάλλοντός σας να σας αποθαρρύνουν. Συγκρούσεις σας περιμένουν στα ερωτικά, ειδικά αν είστε δεσμευμένοι. Μην πάρετε τα πάντα τοις μετρητοίς σήμερα.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα