Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα-Έκτακτα μέτρα της Τροχαίας

Την ευκαιρία να παρατείνουν τις διακοπές τους κατά μία ημέρα είχαν οι Αθηναίοι, λόγω της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς.

Αν και από χθες Δευτέρα του Πάσχα η κίνηση στα εθνικά οδικά δίκτυο άρχισε να αυξάνεται, ωστόσο το μεγάλο κύμα της επιστροφής αναμένεται σήμερα.

Η Τροχαία έχει θέσει σε ισχύ και στις δύο εθνικές οδούς την απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου και συγκεκριμένα από τις 11 το πρωί ως τις 9 το

βράδυ.

Παράλληλα αυξημένη αναμένεται και η κίνηση στα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας τις επόμενες ώρες. Μάλιστα έχουν προγραμματιστεί και ορισμένα έκτακτα δρομολόγια για να καλυφθεί η αναμενόμενη κίνηση επιστροφής εκδρομέων.

Σύμφωνα τα στοιχεία του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, φέτος έφυγαν από την Αθήνα ακτοπλοϊκώς 100.644 επιβάτες, με 48 δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά προς τα νησιά του Αιγαίου 95 δρομολόγια για τα νησιά του Αργοσαρωνικού, από τη Ραφήνα εκτελέστηκαν 32 δρομολόγια με 21.577 επιβάτες και από το λιμάνι του Λαυρίου 18 δρομολόγια με 6.714 επιβάτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα