Σαμαράς: Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι σχιζοφρενείς!

Εξαιρετικά σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Πρωθυπουργός μιλώντας για τον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο χαρακτήρισε «αντιευρωπαϊκή δύναμη» για να προσθέσει: «Έχει μια σχιζοφρενική προσέγγιση γιατί άλλα λέει για το ευρώ στο εξωτερικό και άλλα στους Έλληνες πολίτες του εσωτερικού». Ο Αντώνης Σαμαράς είχε συνάντηση στο Μαξίμου με ξένους δημοσιογράφους-ανταποκριτές στις Βρυξέλλες,

που έχουν κατακλύσει την Αθήνα, λόγω της ελληνικής Προεδρίας της Ε.Ε

Ο Πρωθυπουργός, ζήτησε επίσης να εφαρμοστούν τα συμφωνηθέντα του Eurogroup του Νοεμβρίου 2012 και επεσήμανε πως οποιαδήποτε συζήτηση για την οικονομία θα ξεκινήσει μετά από την οριστικοποίηση των στοιχείων της Eurostat.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις επικείμενες ευρωεκλογές, εκφράζοντας την πεποίθηση πως το κόμμα του «θα πάει καλά αλλά και γενικά όλες οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις θα πάνε καλά».

Ερωτηθείς για τη Χρυσή Αυγή δήλωσε «είναι εξτρεμιστική οργάνωση. Έχει νεοναζιστικη ιδεολογία που δεν σέβεται τον άνθρωπο. Για να αντιμετωπίσεις τον εχθρό σου δεν πρέπει να γίνεις σαν αυτόν. Η ηγεσία της είναι στη φυλακή με βάση την υφιστάμενη νομοθεσία. Η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη, τη σεβόμαστε και κάνει τη δουλειά της».

The post Σαμαράς: Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι σχιζοφρενείς! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα