“Επανεμφάνιση” χρυσαυγιτών στον Άγιο Παντελεήμονα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από πολύ καιρό επανεμφανίστηκαν την Τρίτη στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα μέλη της Χρυσής Αυγής και η ρατσιστική δράση τους.

Πρέπει να σημειωθεί ότι από τότε που έγιναν οι συλλήψεις και οι προφυλακίσεις μελών της Χρυσής Αυγής, οι εκδηλώσεις

των μελών της οργάνωσης και των πολιτών που άλλοτε παρευρίσκονταν σε διάφορες εκδηλώσεις τους είχαν περιοριστεί, αλλά την Τρίτη επανήλθαν.

Πιο συγκεκριμένα, όταν συνεργεία του Δήμου Αθηναίων, έπειτα από σχετική απόφαση του ΣτΕ, πήγαν στην παιδική χαρά του Αγίου Παντελεήμονα, που η Χρυσή Αυγή την είχε κλείσει για να μην πηγαίνουν να παίζουν παιδιά αλλοδαπών, περίπου 100 υποστηρικτές της οργάνωσης προσπάθησαν να εμποδίσουν αυτή την ενέργεια.

Στη συνέχεια, ο Δήμος Αθηναίων εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό: «Περιορισμένος αριθμός «αγανακτισμένων» πολιτών, συνεπικουρούμενοι από «διακεκριμένους» εκπροσώπους της νεοναζιστικής οργάνωσης, επιχείρησαν να παρεμποδίσουν την Τρίτη τις εργασίες κατασκευής νέας παιδικής χαράς, στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Ο Δήμος Αθηναίων έχει αποδείξει ότι δεν υποκύπτει στη λογική της βίας. Η Δημοτική Αρχή θα πράξει και αυτή τη φορά ό,τι είναι απαραίτητο, προκειμένου να διασφαλιστεί η νομιμότητα και τα δικαιώματα όλων των πολιτών».

The post “Επανεμφάνιση” χρυσαυγιτών στον Άγιο Παντελεήμονα (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα