Επαναστατική μέθοδος ενάντια στη γήρανση

Μια νέα επαναστατική μέθοδος ενάντια στην γήρανση έρχεται να αποδείξει ότι, όπως η φύση έτσι και ο ανθρώπινος οργανισμός μπορεί να αναγεννάται από το ίδιο του το βιολογικό υλικό. Τα τελευταία χρόνια η επιστήμη έχει στρέψει τις έρευνες για θεραπείες που αφορούν σοβαρές ασθένειες και χρόνιες παθήσεις αναζητώντας την λύση στα ίδια μας τα κύτταρα.

Τα βλαστοκύτταρα και η χρήση τους είναι το πιο σύγχρονο παράδειγμα στην ιατρική με όλο μεγαλύτερο πεδίο αποτελεσματικότητας

σε ασθένειες που κάποτε θα ήταν μη αναστρέψιμες. Στην ουσία κινητοποιούνται οι ενδογενείς δυνάμεις του σώματός μας για την αναζωογόνηση του προσώπου μας χωρίς τη χρήση κανενός χημικού ή ξένου παράγοντα.

Τη δύναμη αυτή του ανθρώπινου οργανισμού έρχεται τώρα να εκμεταλλευτεί η Δερματολογία χρησιμοποιώντας τον βιολογικό μας πλούτο ως όπλο ενάντια στην γήρανση του δέρματος. Ως Αυτόλογη Μεταμόσχευση Αυξητικών Παραγόντων (A-PRP) ορίζεται η ιατρική πράξη που εκμεταλλεύεται τα συστατικά που περιέχονται στο πλάσμα, το οποίο συλλέγει με απλό τρόπο ο αιμολήπτης και στη συνέχεια διαχωρίζει από το αίμα.

Η Αυτόλογη Μεταμόσχευση Αυξητικών παραγόντων (A-PRP) αποτελεί ιατρική πράξη, η οποία εφαρμόζεται σε διάφορους τομείς της αισθητικής ιατρικής, ορθοπεδικής, επουλωτικής χειρουργικής, οφθαλμιατρικής, οδοντιατρικής, γναθοχειρουργικής, κτηνιατρικής. Στη Δερματολογία και την αναγεννητική και επιδιορθωτική ιατρική η Α-PRP συμβάλλει στην δερματική αναζωογόνηση και χρησιμοποιείται με σκοπό την αντιγήρανση.

Η μέθοδος Α-PRP (www.medicalantiagingcenter.gr) βασίζεται στην αξιοποίηση των αυξητικών παραγόντων των αιμοπεταλίων, τα οποία προέρχονται από το αίμα του ίδιου του ασθενούς. Είναι μια θεραπεία εύκολη, απλή και ασφαλής, η οποία διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης, υαλουρονικού οξέως και δερματικού ιστού για την αναγέννηση του δέρματος.

Περισσότερα θέματα υγείας στο «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» που κυκλοφορεί
Keywords
Τυχαία Θέματα