Χάσαμε τη Σαράφογλου… STOP

Τη μάζεψαν από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA, γιατί έχανε από τη Μπιζόγλη του ΑΝΤ1

Την κλασική κωμωδία του Γιώργου Διαλεγμένου μας θύμισε η περίπτωση της δημοσιογράφου και νεόκοπης παρουσιάστριας του MEGA, Μαρίας Σαράφογλου. Διότι εκεί που ξεκίνησε να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του μεγάλου καναλιού, στη θέση της Όλγας Τρέμη και του Νίκου Στραβελάκη που έφυγαν για διακοπές, «απέναντι» στην Ρίτσα Μπιζόγλη του ΑΝΤ1,

ξαφνικά τη χάσαμε (όπως και το MEGA την πρωτιά)! Είναι γεγονός ότι οι υψηλές τηλεθεάσεις δεν είναι το… χόμπι της Μαρίας Σαράφογλου! Αφού όσες ημέρες αντιπαρατέθηκε με τη Ρίτσα Μπιζόγλη, έχασε παταγωδώς – με εξαίρεση μία, το πολύ δύο φορές! Προφανώς η διοίκηση του καναλιού για να την προστατεύσει, αλλά κυρίως για να διατηρήσει και τον Αύγουστο την πρώτη θέση, την «μάζεψε» από το κεντρικό δελτίο και της ανέθεσε το μεσημεριανό που είναι «σιγουράκι» το 30άρι (ακόμη κι αν το εκφωνήσει ο φούφουτος)!

Έτσι η διοίκηση του μεγάλου καναλιού, ανέθεσε στον Αντώνη Φουρλή την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, ακόμη και του Σαββατοκύριακου, που στέκεται αξιοπρεπώς (σε επίπεδα τηλεθέασης) απέναντι στη Ρίτσα Μπιζόγλη. Συνήθως τερματίζει πρώτος στο γενικό μέσο όρο, με μικρή διαφορά από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 που κερδίζει όμως στα νεανικά κοινά!

Keywords
Τυχαία Θέματα