Με όλους τους… νέους κόντρα στην Λάτσιο

Με όλα τα νέα μεταγραφικά του αποκτήματα θα υποδεχθεί την Κυριακή (4/8) ο Παναθηναϊκός την Λάτσιο καθώς ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε να συμπεριλάβει στην αποστολή των πράσινων τόσο τον Σίλντενφελντ, παρά το γεγονός ότι έχει κάνει μόνο δυο προπονήσεις αλλά και τους Καρέλη, Αμπεΐντ που ενσωματώθηκαν την Τρίτη.

Έτσι ο Παναθηναϊκός

αναμένεται να παρουσιαστεί με νέο αγωνιστικό πρόσωπο κόντρα στους Ιταλούς ενώ στην αποστολή μετέχουν και οι Μπαϊράμι και Μπεργκ με τον Σουηδό να είναι έτοιμος για το πρώτο του φιλικό.

Χαρακτηριστικά στη σημερινή προπόνηση το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις «5-2», τακτική, «ελεύθερο» δίτερμα και τελειώματα.

Ατομικά γυμνάστηκαν οι Μαυρίας, Χουχούμης, Αποστολόπουλος και Σταματάκης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την ακόλουθη αποστολή που αποτελείται από είκοσι ποδοσφαιριστές εν’ όψει του φιλικού με την Lazio στη Λεωφόρο.

Η εικοσάδα των πράσινων αποτελείται από τους: Κοτσόλη, Καπίνο, Κουτρουμπή, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Μαρινάκη, Ρισβάνη, Νάνο, Σίλντενφελντ, Μέντες, Αμπείντ, Ζέκα, Λαγό, Δώνη, Αναστασόπουλο, Ντίνα, Μουζακίτη, Μπαϊράμι, Μπεργκ και Καρέλη.

Εκτός, πλην όσων έκαναν ατομικό, δηλαδή των Μαυρία, Χουχούμη, Αναγνωστόπουλου και Σταματάκη έμειναν και οι Ταμπάκης, Αναγνωστόπουλος, Κουσίδης και Γιαννιτσάνης.

Πριν από την έναρξη του φιλικού αναμένεται να κοπούν δυο ακόμη πράσινοι προκειμένου να μείνει η 18άδα με την οποία θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός την Λάτσιο σύμφωνα με τα όσα είχε ανακοινώσει στους παίκτες του ο Αναστασίου.

Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Αναστασόπουλος, Λαγός, Δώνης, Μουζακίτης, Ντίνας, Γιαννιτσάνης

Keywords
Τυχαία Θέματα