«Ένα κελί για κάθε Έλληνα»,το σχέδιο Στουρνάρα για τη… σωτηρία της χώρας!


Του Γιάννη Βασιλακόπουλου

«Ένα … κελί για κάθε Έλληνα»! Αυτό φαίνεται ότι είναι το… σωτήριο σχέδιο των δανειστών για την προοπτική που δίνουν στους πολίτες τα νομοθετήματα που επιβάλουν οι τοκογλύφοι – δανειστές στην κυβέρνηση Σαμαρά – και ειδικά, στον «στενοχωρημένο όταν τον… μαλώνει ο Σόιμπλε» Γιάννη Στουρνάρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π» – που πολύ θα θέλαμε να διαψευσθούν δημόσια και αρμοδίως –

το υπουργείο οικονομικών επεκτείνοντας ή αξιοποιώντας έναν νόμο του οποίου εμπνευστής ήταν ο (εκ των βασικών πρωταγωνιστών της υπόθεσης της Λίστας Λαγκάρτ ) Γ. Παπακωνσταντίνου, θα οδηγεί στης φυλακής τα σίδερα όποιον πολίτη έχει χρέη προς το δημόσιο – ακόμη και – 5 χιλιάδες ευρώ (!!!).

Οι πληροφορίες λένε μάλιστα πως αυτό θα ισχύει ακόμη και για τους ανθρώπους που δεν έχουν αποποιηθεί την κληρονομιά τεθνεόντων. Λέγεται μάλιστα πως το… αυτόφωρο σε αυτήν την περίπτωση θα ισχύει όχι 48 ώρες αλλά ούτε λίγο ούτε πολύ … είκοσι ολόκληρους μήνες.

Αναφέραμε και πιο πάνω πως η διάψευση αυτής της πληροφορίας, τόσο στη θεωρία, όσο και στην πράξη αποτελεί την ελάχιστη υποχρέωση της ηγεσίας του υπουργείου οικονομικών, που πρέπει επιτέλους να εστιάσει την προσοχή της στα… μεγάλα ψάρια… Αλλιώς θα μετατρέψει την κοινωνία σε μια σειρά από … λευκά κελιά…

Keywords
Τυχαία Θέματα