Έμυ Λιβανίου: Μόνη μου μεγαλώνω τα παιδιά μου

Για το διαζύγιο της αλλά και τις δύσκολες στιγμές που έζησε την περίοδο του χωρισμού της μίλησε η Έμυ Λιβανίου, όπου ήταν καλεσμένη στα « Καρντάσιανς» το βράδυ της Τρίτης.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος για το διαζύγιο της: «Έχω χωρίσει χρόνια τώρα. Ο γάμος σίγουρα τελείωσε και ήταν δύσκολο το πώς τελείωσε. Ήταν αυτό που λέμε ένα δύσκολο διαζύγιο.

Το δικό μου διαζύγιο δεν είχε καμία σχέση με τα «λαμπερά» διαζύγια που βλέπω και τα κοινή συναινέσει. Δεν ήταν κοινή συναινέσει, δεν ήταν λαμπερό και δεν ήταν χαρούμενο.

Ήταν δύσκολο από όλες τις απόψεις. Ήταν ένα πολύ

δύσκολο διαζύγιο, ταλαιπωρήθηκα πολύ. Γι’ αυτό και πήρα την απόφαση να μην υπάρχει η οποιαδήποτε δημοσιότητα, το οποιοδήποτε εξώφυλλο ή σειρά γραμμένη. Δεν άνοιξε… μύτη.

Ήταν προσωπική μου επιλογή και τελικά το σεβάστηκαν οι δημοσιογράφοι, χωρίς να κάνω καμία συνεννόηση. Δεν θα μπορούσα να το σηκώσω όλο αυτό, ούτε τα παιδιά μου πιστεύω».

Η Έμυ Λιβανίου αναφέρθηκε και στα παιδιά της υποστηρίζοντας ότι τα μεγαλώνει μόνη και αυτό είναι πολύ δύσκολο για εκείνη, λέγοντας: «Εγώ μεγαλώνω τα παιδιά μου πραγματικά μόνη μου. Ο μπαμπάς τους είναι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού. Είμαι εντελώς μόνη. Αυτό δεν μου άφησε δύναμη να δώσω καμία συνέντευξη. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους ανθρώπους που σεβάστηκαν αυτό που περνούσα».

The post Έμυ Λιβανίου: Μόνη μου μεγαλώνω τα παιδιά μου appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα