Ελπίδες για εξεύρεση λύσης στο Μετσόβιο

Αφού ολοκληρώθηκε η σημερινή συνάντησή του με τον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, ο πρύτανης του ΕΜΠ, Σίμος Σιμόπουλος δήλωσε: «Είχαμε μια λεπτομερή συζήτηση για τα θέματα της διαθεσιμότητας» και πρόσθεσε: «Υπάρχουν τρόποι για να βρεθεί λύση».

Ο Σ. Σιμόπουλος σε ερώτηση που δέχτηκε για το εάν ο υπουργός δεσμεύτηκε ότι κανένας υπάλληλος του πανεπιστημίου Αθηνών δεν θα χάσει την δουλεία του, απάντησε θετικά καθώς όπως τον διαβεβαίωσε δεν θα προχωρήσει σε

καμία απόλυση.

Όπως ανέφερε η πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του Πολυτεχνείου, Ράνια Ζάχου «Ήρθαμε για να εκθέσουμε τις απόψεις μας στον υπουργό. Θα θέσουμε τις προτάσεις που μας έκανε αύριο υπόψιν της γενικής μας συνέλευσης».

Παράλληλα, σε έκτακτη συνεδρίασή της, η Σύγκλητος του ΑΠΘ υποστήριξε ομόφωνα ότι συγκεκριμένα για το Ίδρυμα οι έγγραφες προτάσεις του υπουργού Παιδείας, όπως έχουν διατυπωθεί δεν επιλύουν κανένα από τα προβλήματα που δημιουργεί η διαθεσιμότητα, και έτσι ζητά να πραγματοποιηθεί μια νέα συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο.

The post Ελπίδες για εξεύρεση λύσης στο Μετσόβιο appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα