Ελληνική προεδρία στον ΟΣΕΠ με επικεφαλής την Κατερίνα Παπακώστα

Πυρετωδώς τρέχει αυτό το διάστημα, η βουλευτής Β’ Αθήνας της ΝΔ και επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ) Ν.Δ., Κατερίνα Παπακώστα – Σιδηροπούλου. Ο λόγος είναι η Ελληνική Προεδρία στον Οργανισμό, η οποία συμπίπτει χρονικά με την Ελληνική Προεδρία στο Συμβούλιο της Ε.Ε.

Η Κατερίνα Παπακώστα είναι διαρκώς σε επαφή με τον πρόεδρο της Βουλής,

κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, αλλά και υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Εξωτερικών, προκειμένου να οργανωθεί με κάθε λεπτομέρεια η Ολομέλεια του Οργανισμού, η οποία θα λάβει χώρα στην Αθήνα, τον Μάιο, με θέμα: «Από την Κρίση στην Ανάκαμψη: Σχεδιάζοντας νέους δρόμους προς την Ανάπτυξη, τη Δημιουργία θέσεων Εργασίας & την Κοινωνική Συνοχή, στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας» («From Crisis to Recovery: Shaping New Paths towards Growth, Job Creation & Social Cohesion in BSEC region»).

Μαθαίνουμε μάλιστα ότι η Παπακώστα σχεδιάζει να αδράξει την ευκαιρία και να οργανώσει, στο πλαίσιο της Προεδρίας, παράλληλες επιχειρηματικές δραστηριότητες, ώστε να φέρει τις χώρες της Μαύρης Θάλασσας πιο κοντά, επενδυτικά, στην Ελλάδα.

Α. Κ.

Πηγή Φωτογραφίας: Fosphotos.com

The post Ελληνική προεδρία στον ΟΣΕΠ με επικεφαλής την Κατερίνα Παπακώστα appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα