Έδωσαν «επίδομα κίνησης» σε 500 αστυνομικούς

Την ώρα που πολλοί συμπολίτες μας στενάζουν λόγω της οικονομικής κρίσης και έχουν υποστεί αμέτρητες θυσίες, με μεγάλες περικοπές σε μισθούς, επιδόματα και συντάξεις, προκειμένου να σωθεί η χώρας μας από την καταστροφή, εγκρίθηκε επίδομα- σκάνδαλο που δεν θα ξεπερνά τα 120 ευρώ, για τους 500 αστυνομικούς, οι οποίοι υπηρετούν στις προνομιούχες θέσεις της Βουλής

και μάλιστα εν αγνοία του Πρωθυπουργού.

Το συγκεκριμένο επίδομα παρόλο που είχε καταργηθεί πριν από 1,5 χρόνο, πέρασε με φωτογραφική ρύθμιση σε τροποποιήσεις που κατατέθηκαν την Τρίτη στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για το νέο Λύκειο, εν αγνοία όχι μόνον του Πρωθυπουργού, αλλά και του Προέδρου της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη, σύμφωνα το Έθνος.

Ο πρόεδρος της Βουλής, σύμφωνα με την εφημερίδα εξέφρασε την δυσαρέσκεια του, καθώς φέρεται να είπε πως «όταν είναι για περικοπές στη Βουλή ”πετιέται” το μπαλάκι στο Κοινοβούλιο, ενώ όταν πρόκειται για επιδόματα η Βουλή το μαθαίνει εκ των υστέρων».

Δυσαρεστημένος φαίνεται πως είναι και ο κ. Σαμαράς, καθώς όπως αναφέρουν πηγές του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος, δεν υπήρξε ενημέρωση προς τον ίδιο, ενώ μάλιστα χαρακτήρισε το επίδομα «εντελώς άστοχο», αφού εγκρίθηκε στη χειρότερη οικονομικά συγκυρία για την χώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα