Έχασε την πλειοψηφία ο Κόκκορης

Καίριο χτύπημα για το υπόλοιπο της θητείας του αλλά και ενόψει των δημοτικών εκλογών δέχθηκε ο δήμαρχος Γλυφάδας, Κώστας Κόκκορης καθώς στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου είδε τον πέμπτο κατά σειρά σύμβουλό του να δηλώνει ανεξάρτητος. Κατά συνέπεια η παράταξη της πλειοψηφίας μετρά πλέον 20 συμβούλους ενώ οι παρατάξεις της μειοψηφίας 21…

Ο Δημήτρης Αγγελέτος, ήταν ο πέμπτος κατά σειρά δημοτικός σύμβουλος που αποχωρεί από την παράταξη της “Δυνατής Γλυφάδας” με μια ανακοίνωση που δηλώνει την διαφοροποίηση του από τους χειρισμούς και την πολιτική του κ. Κόκκορη

σε μια σειρά από θέματα όπως στο παλιό Δημαρχείο Γλυφάδας, στην αγορά των οικοπέδων Καρβελά και ο τρόπος που έγινε αυτή, στο νεκροταφείο, στην μίσθωση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και αρκετά ακόμη ενώ αφήνει και αιχμές υποστηρίζοντας ότι «αδυνατώ να κατανοήσω που βρίσκονται τα χρήματα των πολιτών αφού τα μοναδικά έργα που έγιναν στην πόλη μας, τρεις πλατείες και η αποπεράτωση του παλαιού Δημαρχείου έγιναν από δωρεές».

Θυμίζουμε ότι τον δρόμο που επέλεξε ο κ. Αγγελέτος τώρα είχαν επιλέξει νωρίτερα ο Νικηφόρος Τσαρούχας, ο Βασίλης Μουλακάκης, ο Φώτης Μπενέτος και ο Στάθης Αναλυτής.

Τα ερωτηματικά που δημιουργούνται είναι πλέον αρκετά, τόσο για την δυνατότητα του Δημάρχου να παράγει πραγματικό έργο για τους επόμενους μήνες της θητείας του, αν και δεν αποκλείεται να βρει ετερόκλητους συμμάχους από παρατάξεις της μειοψηφίας, όσο και για τις συμμαχίες που δημιουργούνται ενόψει εκλογών καθώς, όπως έχουμε αναλύσει, οι επίδοξοι υποψήφιοι είναι ήδη πολλοί.

Δ.Ι.Δ.

The post Έχασε την πλειοψηφία ο Κόκκορης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα