Τραυματισμός αστυνομικού σε νυχτερινό κέντρο

Ξύλο μετά μουσικής έπεσε σε πρεμιέρα νυχτερινού κέντρου στο Αγρίνιο όταν μια παρέα με «ιστορικό» παρανομιών επιτέθηκε σε ένα αστυνομικό ο οποίος διασκέδαζε με την παρέα του, ενώ το μαγαζί έβαλε «λουκέτο» αφού αποδείχθηκε ότι δούλευε χωρίς άδεια.

Ήταν προχωρημένα ξημερώματα, όταν τέσσερις άνδρες που έχουν απασχολήσει επανειλημμένα τις αστυνομικές αρχές σηκώθηκαν από το τραπέζι τους και συνεπλάκησαν με τον αστυνομικό που διασκέδαζε σε άλλο τραπέζι. Από τα χτυπήματα που δέχθηκε, τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου αλλά οι συνάδελφοί του που ειδοποιήθηκαν για το μακελειό

και την ταυτότητα των δραστών ξεκίνησαν έρευνες στα σπίτια τους.

Εκεί συνελήφθησαν δυο από αυτούς ηλικίας 23 και 35 χρόνων που οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα με κατηγορίες για απρόκλητη επίθεση και πρόκληση σωματικών βλαβών, ενώ άλλοι δυο και μια γυναίκα αγνώστων στοιχείων αναζητούνται. Στο σπίτι ενός από τους συλληφθέντες κατασχέθηκαν ένα ξίφος και δύο μαχαίρια που η 72χρονη μητέρα του υποστήριξε ότι είναι δικά της, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για λίγο και να αφεθεί ελεύθερη αργότερα με προφορική εντολή του εισαγγελέα! Μαζί με τους κατηγορούμενους θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και ο 36χρονος υπεύθυνος του κέντρου, επειδή δεν είχε λάβει ακόμη την απαιτούμενη άδεια λειτουργίας αλλά έκανε εγκαίνια!

The post Τραυματισμός αστυνομικού σε νυχτερινό κέντρο appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα