Επενδυτική απόβαση στην Ελλάδα ετοιμάζουν ελβετοί επιχειρηματίες

Επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα φαίνεται πως διερευνάει μεγάλη αποστολή ελβετών επιχειρηματιών, που στα μέσα Σεπτεμβρίου έρχεται στη χώρα μας.

Ακόμα και ελβετικό ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Ελλάδα αναμένεται να καταγραφεί μέσα στο αμέσως προσεχές διάστημα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Voria.gr, μέσα Σεπτεμβρίου αναμένεται στη χώρα μας μεγάλη

αποστολή Ελβετών επιχειρηματιών, οι οποίοι, όπως έχουν ενημερώσει, έρχονται στη χώρα μας προκειμένου να διερευνήσουν πιθανές επενδυτικές ευκαιρίες.

Την αποστολή οργανώνει η ελβετική πρεσβεία στην Αθήνα και όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, που είναι σε γνώση του εγχειρήματος, το ενδιαφέρον για συμμετοχή είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό. Το εντυπωσιακότερο όλων;

Τάσεις επιστροφής στη χώρα μας δείχνουν ακόμα και εταιρίες οι οποίες είχαν αποχωρήσει, αλλά τώρα κρίνουν ότι ήρθε η ώρα να πάρουν το δρόμο του γυρισμού. Το κρίσιμο σημείο στην όλη ιστορία έχει να κάνει με το γεγονός ότι το ενδιαφέρον αυτό εφόσον υλοποιηθεί στην πράξη, θα δημιουργήσει και πολλές θέσεις εργασίας, αφού πρόκειται για παραγωγικές επενδύσεις, εν αντιθέσει με τις υπόλοιπες, για τις οποίες γίνεται λόγος τόσο πολύ τώρα τελευταία, αλλά έχουν καθαρά μετοχικό – επενδυτικό προσανατολισμό. Κι αυτό είναι που κάνει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης να δείχνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την περίπτωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα