Δύο χρόνια paraskhnio.gr – Ευχές υπουργών και βουλευτών για την επέτειο και την ονομαστική γιορτή του εκδότη Νίκου Καραμανλή (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Εδώ και δύο χρόνια το paraskhnio.gr πρώτο στη γραμμή της ενημέρωσης και μπροστά από κάθε είδηση, ενημερώνει τους πολίτες για τις πολιτικές, κοινωνικές, οικονομικές εξελίξεις με τη σεμνότητα που επιβάλλουν οι καιροί.

Μεγάλη εκδήλωση με αφορμή την ονομαστική γιορτή του εκδότη Νίκου Καραμανλή και την επέτειο του paraskhnio.gr

Με αφορμή την συμπλήρωση δύο χρόνων «ζωής» του site αλλά και της ονομαστικής του εορτής, ο εκδότης της εφημερίδας «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» και του ειδησεογραφικού ιστότοπου praskhnio.gr, Νίκος Καραμανλής,

υποδέχτηκε, στο γνωστό και φιλόξενο Shakespeare της πλατείας Καρύτση, εκατοντάδες προσωπικότητες της ελληνικής δημόσιας ζωής.

Στη γιορτή παραβρέθηκαν υπουργοί, βουλευτές, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, δημοσιογράφοι και άνθρωποι της τηλεόρασης, οι οποίοι έδωσαν τις ευχές τους για την ονομαστική εορτή του Νίκου Καραμανλή αλλά και τις γιορτινές μέρες που έρχονται.

Ο έκδοτης και όλη η ομάδα του Ομίλου απλώς επανέλαβαν τη δέσμευσή τους να εξακολουθήσουν όπως πάντα κάνουν να μεταφέρουν τον παλμό της κοινωνίας στα κέντρα λήψης των αποφάσεων και σίγουρα να τα ενοχλούν όταν αυτά που συμβαίνουν με δική τους ευθύνη είναι κόντρα στο καλό της χώρας και της κοινωνίας.

Χρόνια πολλά λοιπόν στο paraskhnio.gr, χρόνια πολλά στη δημιουργία, την αποκάλυψη και την επισήμανσης των κακών κειμένων που τα δυο δυναμικά ΜΜΕ του Ομίλου υπηρετούν με συνέπεια, έχοντας ως μόνο σύμμαχο και τελικό κριτή τους ίδιους τους αναγνώστες.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση

Νίκος Καραμανλής (εκδότης ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ) – Πάνος Σόμπολος (δημοσιογράφος)

Νίκος Καραμανλής – Νίκος Δένδιας (υπουργός Προστασίας του Πολίτη) με την σύζυγό του

Νίκος Καραμανλής- Γεράσιμος Γιακουμάτος με την κόρη του – Κώστας Τζαβάρας (βουλευτής ΝΔ)

Νίκος Καραμανλής – Μάγδα Τσέγκου (δημοσιογράφος)

Γιώργος Πατούλης (δήμαρχος Αμαροσίου) – Νίκος Καραμανλής

Νίκος Καραμανλής – Νότης Μηταράκης (υφυπουργός Ανάπτυξης)

Γιάννης Βασιλακόπουλος (συντάκτης στο «Π» – Ραχήλ Μακρή (βουλευτής ΑΝΕΛ) – Μιχάλης Ταμήλος(βουλευτής ΝΔ)

Κώστας Τζαβάρας – Νίκος Δένδιας – Νίκος Καραμανλής

The post Δύο χρόνια paraskhnio.gr – Ευχές υπουργών και βουλευτών για την επέτειο και την ονομαστική γιορτή του εκδότη Νίκου Καραμανλή (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα