Δυναμικό ξεκίνημα για Κονδύλη στον Άλιμο

Αυτό που όλοι προέβλεπαν από την ώρα της ανεξαρτητοποίησης του από την παράταξη του Δημάρχου Αλίμου Θάνου Ορφανού, πριν από μερικούς μήνες, έγινε πραγματικότητα και μάλιστα με αρκετά «ηχηρό» τρόπο… Ο λόγος για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Ανδρέα Κονδύλη.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Κονδύλης είχε συνεργαστεί και στις δύο προηγούμενες εκλογικές διαδικασίες με τον δήμαρχο Αλίμου, παρότι όπως είναι γνωστό προέρχεται από τον χώρο του Συνασπισμού, και θήτευσε σε αρκετές και σημαντικές θέσεις του Δήμου. Όλα αυτά μέχρι την περασμένη άνοιξη, όταν και ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίηση

του για πολιτικούς λόγους, όπως είχε τονίσει…

Από τότε θεωρούνταν κάτι παραπάνω από σίγουρο στον Άλιμο ότι η υποψηφιότητα του Ανδρέα Κονδύλη ήταν θέμα χρόνου γεγονός που σχεδόν επιβεβαιώθηκε όταν πριν από μερικές εβδομάδες ακολούθησαν και δύο νέες ανεξαρτητοποιήσεις από την παράταξη της Δημοτικής Αρχής για… παρόμοιους πολιτικούς λόγους.

Έτσι πριν από μερικές μέρες, σε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση για το μέγεθος του δήμου Αλίμου, ο κ. Κονδύλης παρουσίασε την κίνηση «Αγαπώ τον Άλιμο» και παρουσίασε το όραμα του για την πόλη αλλά και τους είκοσι πρώτους συνεργάτες του, μεταξύ των οποίων και τους πρόσφατα ανεξαρτητοποιηθέντες δημοτικούς συμβούλους, Αναστασία Σιμητροπούλου και Δημήτρη Δημάκη.

Είναι προφανές ότι η εκλογική μάχη στον Δήμο Αλίμου παίρνει πλέον διαφορετικό χαρακτήρα με τον δήμαρχο, Θάνο Ορφανό να έχει αποκτήσει ένα ισχυρό πονοκέφαλο.

Δ.Ι.Δ

The post Δυναμικό ξεκίνημα για Κονδύλη στον Άλιμο appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα