Δήμος Σαρωνικού: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Νίκος Βολάκος για μια «Σύγχρονη πόλη»

Ανεξάρτητος κι ελεύθερος από κάθε έννοια κομματικής εξάρτησης ο Νίκος Βολάκος κατέρχεται δυναμικά στον πολιτικό στίβο και διεκδικεί με αξιώσεις το Δήμο Σαρωνικού. Με καθαρό λόγο ζητάει από τους πολίτες της Σαρωνίδας, να συστρατευθούν με την Κίνηση Πολιτών «Σύγχρονη Πόλη,» «μακριά,» όπως επαναλαμβάνει, «από κομματικούς μηχανισμούς,καθώς είναι δεδομένο ότι οι συνδυασμοί που δημιουργούνται σήμερα στο Δήμο Σαρωνικού έχουν καθαρά κομματικές γραμμές και χαρακτήρα, και συσχετισμούς ακόμη»

Ο υποψήφιος δήμαρχος, Νίκος Βολάκος, με στόμφο
ξεκαθαρίζει πως εάν ο συνδυασμός εξασφαλίσει «3%, είτε 23%, είτε 53% στις επόμενες εκλογές, τα μέλη του και ο ίδιος θα παραμείνουν στις επάλξεις και θα συνεχίσουν να δίνουν τη μάχη για διαφάνεια, έργα υποδομής, αναπτυξιακό σχεδιασμό, ασφάλεια αλλά και κοινωνική αλληλεγγύη στο Δήμο Σαρωνικού»

Ο κ. Βολάκος αναδεικνύει και την πολιτική και κοινωνική σημασία ενεργόποιησης στο Δήμο της «Επιτροπής Διαβούλευσης,» όπως προβλέπεται άλλωστε από το νόμο για τους Καλλικρατικούς Δήμους, επιτροπή της οποίας η λειτουργία στηρίζεται στην ενημέρωση των πολιτών και στην ενεργό συμμετοχή τους στη λήψη αποφάσεων από τη Δημοτική Αρχή.

Επιπλέον, πάντα ταύτα ο κ. Βολάκος τα θέτει σε δημόσιο διάλογο με τους άλλους υποψήφιους δημάρχους του Δήμου Σαρωνικού.

Ωστόσο, αναπάντητη παραμένει μέχρι στιγμής η από εικοσαημέρου η πρόταση για τη συμμετοχή των συνυποψήφιων του σε debate, με τη συμμετοχή και υποβολή ερωτήσεων και από τους πολίτες. Ο Νίκος Βολάκος, οποίος ηγείται της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης «Σύγχρονη Πόλη,» συνεχίζει τις επαφές του με τους κατοίκους και την Κυριακή, 16/3 θα συναντηθεί μαζί τους στο αμφιθέατρο του Δήμου Σαρωνικού, στα Καλύβια, Αττικής, στις 11.30 π.μ. Προηγήθηκαν ανάλογες ομιλίες και συζητήσεις στην Παλαιά Φώκαια, στην Ανάβυσσο, τη Σαρωνίδα και τον Κουβαρά με το συγκεκριμένο πρόγραμμα να ολοκληρώνεται στις 23/3 στο Λαγονήσι.

Ο Νίκος Βολάκος, πολιτικός μηχανικός, εξελέγη για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές με τη Σύγχρονη Πόλη Σαρωνικού, χωρίς κομματική στήριξη. Η τάση αυτή λαμβάνει τώρα διαστάσεις σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς αυτοδιοικητικοί και πολίτες αντιλαμβάνονται την ανάγκη να σκύψει η τοπική αυτοδιοίκηση πάνω από τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και την ανάπτυξη υποδομών. Αυτήν την κατεύθυνση, υποστηρίζει ο κ. Βολάκος, «μας έδειξαν τόσο οι δυνατότητες που προσφέρει ο Καλλικράτης στην τοπική αυτοδιοίκηση όσο και η κρίση που πλήττει τη χώρα τα τελευταία χρόνια.»

The post Δήμος Σαρωνικού: Υποψήφιος Δήμαρχος ο Νίκος Βολάκος για μια «Σύγχρονη πόλη» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα