Δήμος Αθηναίων: Μετά το ληξιαρχείο εισαγγελέας και στο γηροκομείο

Δεν έχουν τελειωμό οι εισαγγελικές έρευνες στο Δήμο Αθηναίων. Ο εισαγγελέας πάτησε πόδι και στο Γηροκομείο Αθηνών για όσα έχουν καταγγελθεί σχετικά με τη διαχείρισή του , από τους εκπροσώπους του Δήμου .

Ο εισαγγελέας μπήκε επιτέλους στο Γηροκομείο και ένα μεγάλο κλιμάκιο του ερευνά τι ακριβώς συμβαίνει, είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της «Ανταρσίας στις Γειτονιές της Αθήνας» , Πέτρος Κωνσταντίνου, σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Από τη δική του πλευρά ο πρόεδρος του γηροκομείου υπέβαλε μηνύσεις κατά των

Δημοτικών Συμβούλων της Αθήνας που συμμετέχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος , για όσα είχαν καταγγείλει σε συνεδρίασή του .

Παράλληλα, η οικονομική επιτροπή του Δήμου Αθηναίων ομόφωνα αποφάσισε την ηθική στήριξη των Δημοτικών Συμβούλων που έχουν μηνυθεί από τον Πρόεδρο του Γηροκομείου με βάση αυτά που είπαν στα πρακτικά. Πρόκειται για τον επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Νίκο Σοφιανό, την επικεφαλής της «Ανοιχτής Πόλη» Ελένη Πορτάλιου, τον επικεφαλής της «Ανταρσίας στις Γειτονιές της Αθήνας» Πέτρο Κωνσταντίνου και τη Δημοτική Σύμβουλο της πλειοψηφίας Σταυρούλα Αγγελίδου.

Γ.Σπ.Π.

The post Δήμος Αθηναίων: Μετά το ληξιαρχείο εισαγγελέας και στο γηροκομείο appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα