Διαβάστε τα ζώδια του Σαββατοκύριακου

Κριός: Ο σύντροφός σας ή απλώς το πρόσωπο εκείνο, με το οποίο σχετίζεστε ερωτικά, δείχνει να χρειάζεται περισσότερη προσοχή απ’ ό, τι συνήθως, και καλά θα κάνετε να του τη δώσετε. Είναι ο μόνος τρόπος ώστε να γίνουν σεβαστές και οι δικές σας ανάγκες, στη συνέχεια. Θετικές οι αλλαγές στα επαγγελματικά σας, τώρα.

Ταύρος: Αφήστε τους άλλους να πουν την τελευταία κουβέντα, αν το θέλουν τόσο πολύ. Εσείς δεν έχετε ανάγκη να εντυπωσιάσετε κάποιον, για να αποδείξετε ότι έχετε δίκιο, Ταύροι. Η Αφροδίτη δίνει μια δεύτερη ευκαιρία σε μια ερωτική σχέση που ματαιώθηκε, αλλά αυτή τη φορά, οι

αντοχές σας δεν είναι ίδιες με πριν. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας.

Δίδυμοι: γιατί οι ταλαιπωρίες στις οποίες τον υποβάλλατε το τελευταίο διάστημα (ειδικά οι ερωτικές), παραήταν σκληρές για τα δεδομένα του. Αποφύγετε πάση θυσία τις επαφές σας με Τοξότες και Αιγόκερους, αυτό το διήμερο. Κάτι δεν κολλάει ανάμεσά σας.

Καρκίνος: Μην αναλωθείτε σε πρακτικές και χειρωνακτικές δουλειές, Καρκίνοι, γιατί το πιθανότερο είναι πως δεν θα καταφέρετε να τις φέρετε εις πέρας. Ασχοληθείτε καλύτερα με όσα προβλήματα των διαπροσωπικών σας σχέσεων δεν χωρούν αναβολή. Ο Ερμής φέρνει εκνευρισμό σε σας και στους δικούς σας ανθρώπους, ο οποίος όμως θα καταλαγιάσει σχετικά γρήγορα.

Λέων: Ένα πρόσωπο του κύκλου σας προσπαθεί να σας παραπλανήσει, και δεν θα είναι εύκολο να το εμποδίσετε, γιατί τα μέσα που χρησιμοποιεί είναι προσαρμοσμένα ακριβώς στην προσωπικότητά σας. Ζητήστε τη βοήθεια ενός συγγενή που σας ξέρει καλά. Ομαλότητα στα ερωτικά σας. Δεν είναι τώρα η σωστή στιγμή να προβείτε σε καινούργιες διεκδικήσεις.

Παρθένος: Οι αποφάσεις που θα πάρετε τώρα, θα δώσουν το έναυσμα για έναν μεγάλο κύκλο αλλαγών στους τομείς των ερωτικών και των επαγγελματικών σας, Παρθένοι. Μη βιαστείτε να απαντήσετε στις προτάσεις που σας γίνονται. Το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης θα σας απασχολήσει έντονα, αλλά δεν πρέπει να σας βγάλει από τη διαδρομή που επιλέξατε.

Ζυγός: Η διαίσθησή σας είναι στα πάνω της σήμερα, γεγονός που θα αποδειχτεί ιδιαίτερα ωφέλιμο σε ό, τι αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, και κυρίως τις οικογενειακές. Ένα πρόβλημα μπορεί να διαγνωστεί πριν καν προκύψει. Αφήστε τους άλλους να λένε ό, τι θέλουν. Εσείς ξέρετε καλύτερα απ’ όλους για ποιόν λόγο στοχεύετε εκεί που στοχεύετε.

Σκορπιός: Η σχέση σας με έναν Ιχθύ ή έναν Καρκίνο έχει τη δυνατότητα να επιφέρει αρκετές πρακτικές βελτιώσεις στην καθημερινότητά σας. Προσπαθήστε, όμως, να δείτε τα πράγματα από τη δική του σκοπιά, χωρίς να αμφισβητείτε όσα έχει να σας διδάξει. Πρόοδος στα οικονομικά σας, που δέχτηκαν ισχυρά χτυπήματα το τελευταίο διάστημα.

Τοξότης: Ο Πλούτωνας φέρνει αρκετές καθυστερήσεις στο πρόγραμμά σας, επομένως δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε και να βιάζεστε για να φανείτε συνεπείς. Όλα θα γίνουν, απλώς όχι με τους ρυθμούς που έχετε επιλέξει. Δώστε περισσότερη σημασία σε όσους σας προσεγγίζουν φιλικά, αυτές τις μέρες. Έχουν περισσότερα να σας δώσουν απ’ όσα νομίζετε.

Αιγόκερως: Τα επαγγελματικά σας μπλέκονται με τα ερωτικά σας με έναν περίεργο τρόπο, αλλά είναι στο χέρι σας να βγείτε κερδισμένοι από αυτή την ιστορία. Μη δώσετε προτεραιότητα σε κανέναν, αν δεν είστε σίγουροι ότι την έχει πραγματικά ανάγκη. Θετικές οι εξελίξεις στα οικογενειακά, αλλά μην πανηγυρίζετε ακόμη. Έχετε πολύ δρόμο να διανύσετε μέχρι να εξισορροπηθούν τα πράγματα.

Υδροχόος: Μια νέα επαγγελματική πρόταση βρίσκεται στα σκαριά, την οποία πρέπει να αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και όχι επιπόλαια. Έχετε το πάνω χέρι μέχρι στιγμής- μην χάσετε το πλεονέκτημά σας από βιασύνη. Η Αφροδίτη τονώνει τα ερωτικά σας. Πέστε με τα μούτρα σ’ αυτό που γεννιέται τώρα, και αφήστε τις φοβίες για άλλους.

Ιχθύς: Μην αφήσετε το πρόβλημα ενός φίλου να σας επηρεάσει υπερβολικά. Η συμπόνια είναι θεμιτή, αλλά η μετακύλιση όλου του βάρους του στις πλάτες σας δεν είναι καθόλου δίκαιη. Η συγκυρία ευνοεί τις καινούργιες αρχές, σε όλους τους τομείς. Επωφεληθείτε της περίστασης και δοκιμάστε πράγματα με τα οποία προηγουμένως διστάζατε να έρθετε σε επαφή

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα