Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης

Κριός Ή θα αλλάξετε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα βάσανά σας ή θα παραμείνετε έρμαια αυτών, Κριοί. Αρκετά με την αυτολύπηση- σήμερα έχετε τη δύναμη να βγείτε από πάνω, και καλά θα κάνετε να τη χρησιμοποιήσετε. Μην απομακρύνετε τους αδελφικούς σας φίλους με χαζές αφορμές. Υπομείνετε ακόμα και τις άβολες στιγμές σας.

Ταύρος Το τοπίο των επαγγελματικών επιτέλους παίρνει μια σταθερή μορφή, μετά από αρκετές μέρες ρευστότητας και ανακατατάξεων. Ο Άρης σας βοηθάει

να κυνηγήσετε τη θέση που θέλετε, προκαλώντας, όμως, και αρκετές εντάσεις στην πορεία. Ηρεμία στα οικογενειακά σας. Η ορθή επικοινωνία παίζει τώρα κομβικό ρόλο στις σχέσεις σας με τα πολύ στενά σας πρόσωπα.

Δίδυμος Ο χρόνος σας δεν είναι άπειρος και τώρα αρχίζετε να το συνειδητοποιείτε. Μην σπαταλάτε άλλη ενέργεια περιμένοντας ένα άτομο που κανείς δεν ξέρει αν σκοπεύει να έρθει. Εστιάστε σε κάτι νέο, Δίδυμοι. Αργές αλλά σταθερές οι εξελίξεις των επαγγελματικών σας. Τα πράγματα μπαίνουν σταδιακά σε μια ευνοϊκή για εσάς τροχιά.

Καρκίνος Μια επίφοβη πρόταση θα σας προβληματίσει αρκετά σήμερα, αλλά το να την απορρίψετε από ανασφάλεια δεν είναι η καλύτερη ιδέα. Σκεφτείτε προσεκτικά τι σας συμφέρει να κάνετε και μην επηρεάζεστε από τον συντηρητισμό των άλλων. Η Αφροδίτη φέρνει στην ερωτική σας σχέση την ηρεμία και τη γαλήνη που χρειαζόταν. Απολαύστε την για όσο κρατήσει.

Λέων Πάρτε το χρόνο σας και σκεφτείτε προσεκτικά μια πρόταση που σας γίνεται τώρα στον επαγγελματικό τομέα. Δεν είναι ανάγκη να απαντήσετε κατευθείαν, Λέοντες, είναι πολλά αυτά που διακυβεύονται. Προσοχή στα υπονοούμενα, ειδικά αν αυτά προέρχονται από άτομα με τα οποία έχετε ανοιχτούς λογαριασμούς. Ακόμα και οι λεπτομέρειες έχουν ξεχωριστή σημασία.

Παρθένος Το φλερτ των τελευταίων ημερών έχει πολύ περισσότερη ουσία απ’ ό, τι νομίζετε, καθώς οι προθέσεις του ατόμου που σας προσεγγίζει, είναι απολύτως σοβαρές. Είναι μια καλή ευκαιρία να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της δέσμευσης, Παρθένοι. Ο Κρόνος σας δίνει μια ακόμη ευκαιρία να πετύχετε έναν επαγγελματικό στόχο, που το τελευταίο διάστημα έμοιαζε συνεχώς άπιαστος.

Ζυγός Προσπαθήστε να αποβάλετε τις προκαταλήψεις σας και να αντικρίσετε τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν, σα να τους βλέπετε για πρώτη φορά. Τώρα περισσότερο από ποτέ σας συμφέρει να κάνετε μια καινούργια αρχή σε ό, τι αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Έντονη η κινητικότητα στα επαγγελματικά σας. Ευκαιρία να αναδειχτείτε με διακριτικό άλλα σαφή τρόπο.

Σκορπιός Η προσπάθειά σας να προστατεύσετε ένα άτομο που αγαπάτε πολύ, έχει αρχίσει να το πνίγει. Κάντε ένα βήμα πίσω, Σκορπιοί, δώστε του λίγο χρόνο και χώρο, και θα δείτε ότι η ατμόσφαιρα μεταξύ σας θα βελτιωθεί. Ο Άρης αυξάνει τις ενδοοικογενειακές συγκρούσεις, αλλά δεν σας στερεί τη δυνατότητα να επανορθώσετε ένα σφάλμα.

Τοξότης Αρκετή μετριοπάθεια επιδείξατε στις ερωτικές σας σχέσεις μέχρι στιγμής, Τοξότες. Καιρός να ξυπνήσετε και να οργανώσετε μια δυναμική στρατηγική, ακόμη κι αν το ρίσκο μοιάζει πολύ μεγάλο για τα δεδομένα σας. Πείτε ναι στις προτάσεις που επιχειρούν να σας βγάλουν απ’ το σπίτι, ακόμη και για λίγο. Θα σας κάνει καλό.

Αιγόκερως Λιγότερες ομιλίες, περισσότερη σκέψη. Το κλίμα των ημερών σας έχει εξωθήσει σε πολλές επιπολαιότητες, αλλά τώρα ήρθε η στιγμή να ανασυγκροτηθείτε και να οργανώσετε προσεκτικά το επόμενό σας βήμα. Έχετε εμπιστοσύνη στους Λέοντες και τους Κριούς του περιβάλλοντός σας. Ξέρουν καλά τι σας λένε αλλά και γιατί σας το λένε.

Υδροχόος Η αλλαγή τακτικής και μάλιστα η άμεση, θα σας φέρει στο σημείο που θέλετε, όσον αφορά τα ερωτικά σας. Η εξέλιξη δεν έρχεται μόνη της, Υδροχόοι, θα πρέπει να την κυνηγήσετε με προσωπικές θυσίες, αν τη θέλετε πραγματικά. Σε θετική τροχιά τα επαγγελματικά σας. Μια παράτολμη κίνηση τελικά σας βγαίνει σε καλό, από κει που δεν το περιμένατε.

Ιχθύς Δεν είναι καλή εποχή για να ρισκάρετε, ειδικά αν σχεδιάζετετε να το πράξετε στο πεδίο της δουλειάς. Αρκεστείτε σε όσα έχετε επιτύχει μέχρι στιγμής, και όταν είναι η ώρα να απλώσετε το χέρι σας πιο πέρα, θα το καταλάβετε πρώτοι. Η Αφροδίτη συμβάλλει στην επανασύνδεσή σας με ένα άτομο από τα παλιά. Είστε σίγουροι, όμως, πως έχετε τη δύναμη να συνεχίσετε την ίδια ιστορία;

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα