Τα μούτρα κρέας έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ του Πρετεντέρη, οι τάπες του Πουλικάκου και ο φανταστικός κύριος Σρόιτερ!

Δηλαδή για να καταλάβουμε. Για να κάνουμε understood! Μετά από ένα καυτό πολιτικό Σαββατοκύριακο με κορυφαίες και ιστορικές εξελίξεις, έχεις τρίωρη πρωινή εκπομπή τη Δευτέρα, είσαι υποτίθεται του ενημερωτικού και καλείς τον… Μύρωνα Στρατή (!) στο πλατό σου; Πόπη Τσαπανίδου! Ένα όνομα μια ιστορία! Τομή στη δημοσιογραφία η today της εκπομπή!

Πάρτον έναν χτύπα τον άλλον
Για όνομα επιλογή καλεσμένου! Είναι δυνατόν; Και να της μπουμπουνάει αυτός με το καλημέρα σας, όταν αυτή πάει να το δέσει και καλά, με σχόλιο της νέας γενιάς

για τα όσα φοβερά συμβαίνουν, «Δεν θέλω να παίρνω πολιτική άποψη»! Για ποιο καλέ δεν θες; Για τον ναζισμό; Για τον φασισμό; Μιλάμε για βάθος απύθμενο και από τον αοιδό και από την presenter που τον κάλεσε!

Κάποιος να την μαζέψει
Η συνέχεια στο Star ήταν εξίσου κωμικοτραγική. Να κάνεις watch την Μελέτη, προφανώς έχοντας απέναντι της και τον φόβο τής πρεμιέρας τής Μενεγάκη, να πέφτει με τα μούτρα στο ρεπορτάζ για τη Χρυσή Αυγή! Το πιο ωραίο από όλα; Το βαρύγδουπο ύφος της, όταν καταπιανόταν με τις συλλήψεις! Νιώθει η άτιμη μεγάλη δημοσιογραφάρα που την καλεί το καθήκον και οφείλει να ασχοληθεί με την ειδησεογραφία! Ρίγος!

ΟΥΣΤ
Ρε ουστ από εκεί! Χάιντε μπουμπούνα μπούστο και ασχολήσου με κάνα κουτσομπολιό και άσε τα υπόλοιπα για κανέναν άλλον! Μα είναι απίθανοι! Οι τύποι που βγάζανε σελέμπριτι τον Κασιδιάρη και του κάνανε γούτσου γούτσου, μιλάνε τώρα σοβαρά για τις εξελίξεις! Όταν η βλακεία τους γίνεται επικίνδυνη! Διότι κόκκινο έχει βαρέσει προ πολλού, αλλά χαμπάρι δεν παίρνουν!

Ξεκολλήστε επιτέλους
Άσχετο, αλλά έλεος πια με αυτά τα αφιερωματικά βίντεο για τους καλεσμένους, όλο σάλιο και γλείψιμο! Νισάφι! Αφορμή το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της Μενεγάκη, για τον Αντώνη Σρόιτερ. Ομπρέλα ήθελες για να παρακολουθήσεις το βίντεο που του φτιάξανε!

Ρουκέτες
Το πόσο φοβερός και τρομερός είναι, που δεν πανηγυρίζει για τις πρωτιές του (όταν λίγο πριν στη live συνέντευξη τα έλεγε και τα ξαναέλεγε τα υψηλά νούμερα του δελτίου), που νιώθει την τεράστια ευθύνη (λες και θα μπορούσε να κάνει καριέρα αν ήταν ανεύθυνος δηλ.) ενώ για το τέλος σάς αφήνουμε την ατάκα – αναγούλα! «Που περιορίζει διαρκώς την παράξενη αυτή συνήθεια που λέγεται ύπνος»… Jesus Christ πώς τα πετάνε έτσι οι άνθρωποι!

Magic!
Και τώρα θα μας επιτρέψετε κάτι προσωπικό! Κάθε βράδυ το καλοκαίρι βλέπαμε στα Εξάρχεια στο μαγαζί δίπλα από το Floral, τον Δημήτρη Πουλικάκο! Μόνιμο πελάτη, στο τραπεζάκι του με τον καφέ του, «ταριχευμένος»! Κάποια στιγμή τον Αύγουστο τον χάσαμε, προφανώς τον πήγανε για μπάνια! Ουάου! Και ξαφνικά τον βλέπουμε απόψε στο σαλόνι μας! Στην plasma μας, από το πλατό του Πρετεντέρη!

Τους τάπωσε
Όπου εννοείται τους την έπεσε με το καλησπέρα σας! Και στον οικοδεσπότη της εκπομπής, αλλά και στον Βορίδη! Τους την είπε κανονικότατα! Τον έναν τον ρούμπωσε που είχε καλεσμένο το ’95 στις εκπομπές του τον Μιχαλολιάκο και τον άλλο που τον διαδέχτηκε στην προεδρεία της νεολαίας ΕΠΕΝ! Μπαμ μπαμ γίνονται εξάλλου αυτά τα πράγματα! Διότι φανταστείτε αλλιώς, πώς θα μπορούσε ξανά να κυκλοφορήσει στα Εξάρχεια! Θα τον γιαουρτώνανε τον άνθρωπο!

Έκατσε και έσκασε!
Α, για να μην σχολιάσουμε και το άλλο ε; Τα μούτρα κρέας έχει κάνει του Πρετεντέρη ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν στέλνει στελέχη του στην εκπομπή του! Κάλεσε ο presenter έναν Πουλικάκο και έναν ακόμα καλύτερα, Πέτρο Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και μας έφτιαξε βραδιάτικα! Περιμέναμε από πλάνο σε πλάνο να ακούσουμε το ξακουστό «Η Ανατροπή δεν είναι εκπομπή, ψόφα Πρετεντέρη να κάνουμε γιορτή»!

Υ.Γ. Τι μπόχα είναι αυτή καλέ; Ο Ψαριανός στην «Ανατροπή» έβγαλε το παπούτσι του Jesus Christ μου!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα