Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής

Δείτε τι λέει το ζώδιό σας για σήμερα, Παρασκευή και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν

Κριός Μη βιαστείτε να πραιτηθείτε από ένα επαγγελματικό πρότζεκτ, απλώς επειδή μοιάζει υπερβολικά μεγάλο εκ πρώτης όψεως. Έχετε την ικανότητα να το φέρετε εις πέρας, ακόμη κι αν δεν το βλέπετε, στην παρούσα φάση. Άνοδος στα οικονομικά σας, μετά από μια μικρή περίοδο ανταράξεων. Εμπιστευτείτε περισσότερο την εμπειρία και το ένστικτό σας.

Ταύρος Τα ερωτικά σας εμπλουτίζονται με τρόπο που δεν περιμένατε, γεγονός που θα φέρει και θετικές και αρνητικές επιπτώσεις. Το σημαντικό είναι να δώσετε στα φαινόμενα

την αξία που τους πρέπει, χωρίς να τα υπερεκτιμήσετε ή να τα υποτιμήσετε. Αλλαγές σας περιμένουν στον χώρο εργασίας, που σχετίζονται κυρίως με οργανωτικά ζητήματα.

Δίδυμος Ο επαγγελματικός ανταγωνισμός είναι πιο έντονος από ποτέ σήμερα, αλλά δεδομένης της συγκυρίας, είναι ό, τι καλύτερο μπορεί να σας συμβεί. Ήρθε η ώρα να αναδείξετε τις ικανότητές σας, με κάθε κόστος. Προσοχή στα μηνύματα που φτάνουν στ’ αυτιά σας από έμμεσες πηγές. Τσεκάρετέ τα ξανά και ξανά, προτού τα εμπιστευτείτε.

Καρκίνος Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ειδικά σε ό, τι αφορά τα ερωτικά σας. Οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά απ’ τις υποσχέσεις σήμερα, γι’ αυτό κι εσείς πρέπει να επενδύσετε στην αποτελεσματική δράση, όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να σας τουμπάρουν. Φέρτε τη δουλειά σας στα μέτρα σας και αποβάλετε το άγχος που σας μαστίζει τις τελευταίες μέρες.

Λέων Η Αφροδίτη εντείνει τον ρομαντισμό στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, και κυρίως στις ερωτικές. Μην υποκύψετε, όμως, σε έμμεσους εκβιασμούς συναισθηματικής φύσης. Μείνετε προσηλωμένοι στο στόχο σας. Οι τυχαίες συναντήσεις έχουν πολλά να σας προσφέρουν, σ’ αυτή τη φάση. Προετοιμαστείτε ψυχολογικά για μια αναμέτρηση που αποφεύγατε για αρκετό καιρό.

Παρθένος Μη δίνετε σημασία σε απερισκεψίες και επιπολαιότητες, ειδικά αν αυτές πηγάζουν από άτομα που σας έχουν αποδείξει την αγάπη και την εκτίμησή τους. Σήμερα καλό θα ήταν να εμβαθύνετε στα προβληματικά ζητήματα του επαγγελματικού τομέα. Ηρεμία στα οικονομικά και τα οικογενειακά σας. Οι εντάσεις δεν έχουν χώρο τώρα στη ζωή σας.

Ζυγός Οι διαφωνίες πάνω σε ένα φλέγον ζήτημα των ημερών, μόνο παραγωγικές μπορούν να αποδειχτούν. Επιστρατεύστε τη διπλωματικότητά σας και φέρτε κοντά σας τα πρόσωπα που σας συμφέρει να σας συμπαθήσουν. Ο Ερμής φέρνει αναταραχές στα οικονομικά σας, οι οποίες όμως δεν πρόκειται να κρατήσουν για πολύ. Μην ξανοιχτείτε, ωστόσο, σε άγνωστα μονοπάτια.

Σκορπιός Κρατήστε αυστηρή στάση απέναντι στον εραστή που διέψευσε τις προσδοκίες σας, και θα δείτε ότι το νέο σας αυτό προφίλ θα αποφέρει πολύτιμους καρπούς. Ακόμα και ο άγιος θέλει φοβέρα για να συμμορφωθεί. Άνοδος στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας, που, εν μέρει, οφείλεται στη συνεισφορά ενός μεγαλύτερου σε ηλικία ατόμου.

Τοξότης Τα μυστικά σας είναι απαραίτητο να μείνουν κρυφά, όσο ευνοϊκές κι αν μοιάζουν οι συνθήκες για μια μεγάλη αποκάλυψη. Προστατεύστε τα συμφέροντά σας, Τοξότες, ακόμη κι απ’ τα άτομα που δεν έχετε λόγο να φοβάστε. Δείτε απ’ την αρχή ένα πρότζεκτ που βιαστήκατε να τερματίσετε λίγο καιρό πριν. Κάτι σας διαφεύγει.

Αιγόκερως Η σταθερότητα των ερωτικών σας δεν πρέπει επουδενί να συγχέεται με τη στασιμότητα. Τώρα είναι επιτέλους η ευκαιρία να επενδύσετε σε κάτι σοβαρό και μακροπρόθεσμο, υπερβαίνοντας τα ταμπού και τις φοβίες σας. Ο Κρόνος δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να ξεκινήσετε κάτι νέο στον τομέα των επαγγελματικών, μακριά από κάθε τι συνηθισμένο.

Υδροχόος Ένα ειδύλλιο απ’ το -όχι και τόσο μακρινό- παρελθόν σας χτυπάει ξανά την πόρτα. Μη βιαστείτε να απαντήσετε, Υδροχόοι, ειδικά αν οι πληγές σας δεν έχουν επουλωθεί ακόμα πλήρως. Εμπιστευτείτε την κρίση των Κριών του ευρύτερου περιβάλλοντός σας, σε όποιο θέμα κι αν αποφασίσουν να σας δώσουν τα φώτα τους.

Ιχθύς Οι συναισθηματικές εκρήξεις είναι μες στο πρόγραμμα σήμερα, επομένως θα είναι μάταιο να προσπαθήσετε να τις τιθασεύσετε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να μην πάρετε πολύ στα σοβαρά τις όποιες διαπροσωπικές σας διενέξεις. Πρόοδος στην ερωτική σας ζωή, μετά από ένα διάστημα στασιμότητας και αδράνειας. Αρπάξτε την ευκαιρία απ’ τα μαλλιά.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα